Пет съвета за залагане на футбол

Пет съвета за залагане на футбол

Футболът е най-популярният, най-гледаният и най-печелившият спорт на света. Той представлява 70% от оборота на спортните залагания в световен мащаб. Ако обичате залозите, но все още сте начинаещ, не трябва да забравяте да следвате някои основни съвети за залагане на футбол. Трябва да имате предвид, че няма лесен начин, по който можете да спечелите от залози на футболни мачове. Въпреки това, ако следвате една елементарна и успешна стратегия, може да започнете да правите истински пари. В интернет ще намерите безброй стратегии и трикове как да правите своите футболни прогнози. Те имат за цел да предоставят задълбочен анализ, статистика, сравнение на коефициенти за единични, двойни, или системни залози.

В следващите редове ще се опитаме накратко да Ви запознаем с петте най- добри стратегии за успех при футболните залози.

1. Бъдете дисциплинирани 

За да печелите пари от футболни залози, трябва да бъдете изключително дисциплинирани. Въпреки че залагането на футболни мачове е едно вълнуващо изживяване, не позволявайте адреналина да надделее над разума Ви. Едно от златните правила в хазарта е - играйте толкова, колкото може да си позволите да загубите. Когато нещата не вървят по план, е по- добре да се отдръпнете за кратко, преди да сте отишли твърде далеч. Загубата на разсъдък може да Ви струва много пари и да съжалявате дълго време. Характерно за хората, които играят хазарт, е да правят големи залози с цел да си върнат загубеното. Не го правете!  , Реалността е, че винаги има вероятност да загубите. Много по-добре е да бъдете търпеливи и да трупате средства стабилно и разумно.

2. Възползвайте се от бонус офертите

Тъй като пазарът е изключително конкурентен, сайтовете се стремят да Ви предложат най - атрактивните бонуси, за да Ви привлекат като клиенти. Трябва да потърсите тези възможности и да се възползвате от тях. Регистрирайте се в големите сайтове - те са такива, защото имат репутация сред играчите, която искат да запазят.

Като нов клиент на даден сайт, Вие винаги имате възможност да се възползвате от начален бонус. Не забравяйте да следите за специалните оферти за дадено събитие. Обикновено там коефициентите са малко по- високи, което може да Ви донесе и по- голяма печалба. Повечето сайтове имат както ежедневни бонуси, така и такива на месечна база. Обикновено промоциите имат определени условия за превъртане, както и минимален коефициент, на който може да залагате.

Винаги прочитайте правилата и условията, преди да се възползвате от даден бонус.

3. Проверете букмейкърите

Ако сте начинаещ в спортните залози, не се регистрирайте в първият сайт, който Ви попадне пред очите. Направете проучване във форуми и групи, възползвайте се от welcome бонусите, прочетете правилата и условията им и едва тогава се регистрирайте в тези, които са Ви направили най - добро впечатление. Ако искате да увеличите максимално печалбите си, забравете за лоялността и гледайте собствения си интерес. Ограничаването до един букмейкър значително намалява шансовете Ви за печалба, защото ще пропуснете оферти от други сайтове.

4. Потърсете информация

Както всичко останало в живота, и при спортните залози, за постигането на успех са необходими време и усилия. Не можете да спечелите пари от футболни залози, ако не положите малко усилия. Хората, които не играят редовно, могат да имат късмет от време на време, но играчите, които събират максимално много информация преди даден мач, са тези, които могат да се похвалят с редовни печалби. Ако се фокусирате върху прекалено много отбори, това ще отнеме от посвещаването Ви на всеки един от тях и рискувате познанията Ви за тях да се размият. Много от любителите на залози правят грешката да инвестират много пари на фаворита, който обикновено има много нисък коефициент, но опитът показва, че много често тези прогнози не излизат. Ако залагате на малки коефициенти, рискът е по-голям, отколкото потенциалната печалба.

5. Водете си записки

Не са много играчите които си водят записки на своите залози, но все пак е препоръчително да го правите, особено ако играете в няколко сайта. По този начин ще може по- лесно да проследявате Вашите печалби и загуби. Освен това, така ще може да определите видовете залози, които Ви носят най - много пари, както и залозите, на които губите. Тази информация може да вземете от Вашата игрална история в сайтовете, където залагате.  

Заключение

Спортните залози са едно незабравимо изживяване, особено ако сте фен на спорта. Въпреки това, не оставяйте адреналина да Ви води, а играйте разумно и дисциплинирано. Следвайте нашите пет съвета, за да бъдете сигурни, че играете, за да спечелите.