Пореден бразилец е в плановете на Левски

Пореден бразилец е в плановете на Левски

Пореден бразилец е в плановете на Левски. Това пишат в Южна Америка, като става въпрос за левия бек Майкон от местния клуб Ново Игуасу.

Той е на 24 години, висок е 170 см и е очакван в София за заключителни преговори и медицински прегледи.

Ново Игаусу е част от бразилската Серия Д. От началото на 2024 година Майкон има 17 мача, като е отбелязал 1 гол в шампионата Кариока.

В началото на седмицата пък нападателят на Левски Рикардиньо се включи в благородната инициатива за събиране на средства за един от най-пострадалите градове в Бразилия – Ново Хамбурго, заради наводненията в страната. 22-годишният футболист дари своя фланелка с автограф, която разигра на търг и парите ще отидат за най-нуждаещите се хора от кварталите на града Канудос и Санто Афонсо. „Благодарим ти, приятелю, за подкрепата“, написаха от благотворителната организация Рифасолидариан.

По примера с Хосе Кордоба Левски ще продаде и Рикардиньо през лятото. Сините решиха да се разделят с бразилеца при добра оферта и да не го спират за трансфер в чужбина, както се случи през зимата. Интерес към него проявяват чешкият Виктория Пилзен и руският Урал. Вторият клуб ще се опита да надцака съперника си на трансферния пазар през лятото и да привлече Рикардиньо.

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор