Прогноза за Реал Мадрид – Байерн Мюнхен

Прогноза за Реал Мадрид – Байерн Мюнхен

Прогноза, новини и състави за мача

За 28-ия път в историята си Реал Мадрид и Байерн Мюнхен ще се изправят един срещу друг в Шампионската лига, този път във втория мач от полуфинала на “Сантяго Бернабеу” в сряда вечерта.

Двата отбора завършиха наравно 2-2 в първия мач в Алианц Арена миналата седмица, а Борусия Дортмунд ще изчака победителя в тази среща за финала на Шампионската лига през този сезон.

Реал Мадрид имаше труден момент в мача, но успя да изравни чрез Винисиус Жуниор, което доведе до равенство 2-2. Това направи полуфинала още по-вълнуващ. И двата отбора имат страхотни играчи и винаги е удоволствие да ги гледаш, как играят.

Новини за Реал Мадрид и Байерн Мюнхен


Реал Мадрид спечели испанското първенство миналата седмица и сега иска да добави още един трофей към колекцията си, като спечели Шампионската лига. Те не са губили у дома от доста време и вярват, че могат да спечелят този мач.

Байерн Мюнхен, от друга страна, имаха труден сезон. Те загубиха шанса си да бъдат шампиони на Германия и сега трябва да се представят добре в Шампионската лига, за да спасят сезона си. Те ще дадат всичко от себе си, за да спечелят този мач.

Заключение и прогноза за мача Реал Мадрид – Байерн Мюнхен


Ние прогнозираме, че Реал Мадрид ще спечели този мач при коефициент 2.03 от Уинбет. Те са силен отбор и играят силно у дома, но никога не знаеш, какво ще се случи в мач като тoзи. По-консервативните може да заложат на “Реал Мадрид да класира” при коефициент 1.50 от Уинбет.

Едно е сигурно. ще наблюдаваме един оспорван двубой от най-високо ниво.

Снимка: FCBayern


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор