Сираков реши съдбата на Николай Костов

Сираков реши съдбата на Николай Костов

Сираков реши съдбата на Николай Костов. Треньорът остава начело на Левски до края на сезона. Договорът му няма да бъде продължен след това и “сините” ще търсят нов наставник. Това съобщиха официално от клуба.

От ръководството застават зад наставника в оставащите мачове и обявиха, че отчитат позитивите на престоя му. Решението бе взето след среща между Сираков и Николай Костов.

Ето какво написаха “сините”:

“Левскари,

След проведени разговори със старши треньора Николай Костов бе взето решение той да води представителния отбор на клуба до края на настоящия сезон в Първа лига.

Като ръководство заставаме твърдо зад Николай Костов в оставащите мачове до края на шампионата, отчитайки позитивите при престоя му на стадион „Георги Аспарухов“ – европейския поход и плейофа в Лигата на конференциите и успешните изходящи трансфери под негово ръководство.

Договорът на Николай Костов няма да бъде проdължен, а клубът вече работи по намирането на нов треньор, който да води отбора през следващия сезон.

Ръководство на ПФК Левски“

Вчера Николай Костов изведе Левски на първо занимание на сините след Великден. Той и помощнициту му се появиха на терена близо четвърт час преди футболистите.

За среща между Костов и мажоритарния собственик Наско Сираков анонсира треньорътразкри на пресконференция преди няколко дни. След нея именно стана ясна съдбата на треньорския пост в Левски до края на сезона.

Левски върви 5-и в подреждането, като сините трябва да се надяват Лудогорец да вдигне Купата на България, за да може 4-тото място в шампионата да носи бараж за квота за Лигата на конференциите и да изпреварят Локо Пд за него.

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор