Левски подписал с Даниел Наумов

Левски подписал с Даниел Наумов

Левски подписал с Даниел Наумов. Клубът си е осигурил първо ново лятно попълнение, като сините са сключили предварителен договор със стража на ЦСКА 1948, съобщава “24 часа”.

Това се е случило преди няколко седмици. Даниел Наумов ще бъде представен като нов играч на Левски дни след края на сезона – в началото на юни.

Вратарят ще премине на “Герена” като свободен агент. Договорът на Даниел Наумов, който стигна и до националния отбор, с ЦСКА 1948 изтича в края на сезона, а той отказва да го поднови. Точно това е причината от новата година Даниел Наумов да не играе за настоящия си тим в мачовете от т.нар. роден елит.

Преговори между вратаря и Левски са водени още през изминалия трансферен прозорец. “Сини” и “червени” обаче не се разбират за финансовите параметри по сделката и затова тя пропада.

Даниел Наумов е имал предложения и от други тимове. Дори чуждестранни. Отказва, защото никъде не могат да му обещаят, че ще играе редовно. Наумов е взет на “Герена” за заместник на сигурния напускащ Пламен Андреев. Към 19-годишния бивш капитан на “сините” има няколко оферти от чуждестранни клубове. Ръководството на Левски планира да го продаде срещу немалка сума.

Междувременно се появи се информация, че Наско Сираков може да прибегне до услугите на Георги Чиликов за треньор. Бившият нападател на столичани може да довърши кампанията, след което ще бъде назначен постоянен треньор.

Основен фаворит за позицията си остава Станислав Генчев. Настоящият наставник на Крумовград наскоро заяви, че на драго сърце би застанал начело на Левски и това се очаква да се случи през лятото.

Не трябва да се изключва обаче и вариант с Димитър Димитров. Ако Чиликов довърши сезона, може да бъде и знак за завръщане на Херо.

Снимка: ЦСКА 1948


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор