Премии в Левски за Европа

Премии в Левски за Европа

Премии в Левски за Европа. Това е обещанието към сините футболисти в навечерието на светлите празници.

Без значение дали треньорът Николай Костов ще продължи работата си на “Герена” са гарантирали допълнителни премии за класиране за евротурнирите. Това са бонуси, различни от регламентираните в клуба.

В момента сините са с единия крак извън континенталните битки. Намират се на петата позиция с една точка зад четвъртия Локомотив Пловдив. До края на сезона остават още 4 мача. В тях Левски ще се изправи срещу Черно море и Лудогорец у дома и ще премери сили в Пловдив с Локомотив и Крумовград.

На столичани им трябват само и единствено победи, за да не се правят тънки сметки. Достигането до бараж за Лигата на конференциите ще се приеме като утешителната награда. В противен случай, сезонът ще е пълно фиаско.

При представянето на Николай Костов през юни миналата година изпълнителният директор Даниел Боримиров обяви, че целите пред Левски са титла и купа, но в течение на кампанията те се промениха след редица слаби резултати, за да се стигне до единствената сламка – евротурнирите.

Сега играчите са допълнително мотивирани, извън спортно-техническите успехи и удовлетворението от свършената работа, да се доберат до участие в Европа.

Междувременно стана ясно, че от “Герена” са информирали агентите на Асими Фадига да се оглеждат и да му търсят нов отбор. Причината е, че той е почти незабележим, ако не броим гола му за 1:1 срещу Айнтрахт. Фадига се провали като халф, а сега Костов му търси място като крило. Но явно и там му е трудно. Единствената добра новина е, че явно има някакво събуждане при него. Фадига успя да се разпише в последните два мача, което е знак, че Левски ще може по-лесно да се отърве от него. 

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор