Левски дава 100 000 евро за Алекс Колев

Левски дава 100 000 евро за Алекс Колев

Левски дава 100 000 евро за Алекс Колев.

Толкова ще плати Левски, за да привлече тарана на Крумовград, разкрива „Тема Спорт“. Централният нападател има специална клауза в договора си с новака в елита, която позволява на всеки клуб да го откупи срещу посочената сума. И Левски е склонен да я извади, за да има Алекс Колев през лятото в редиците си.

Алекс Колев прави много силен сезон. Това му донесе място и в националния отбор на България. 31-годишният футболист е юноша на Левски. Той обаче така и не е обличал фланелката на сините. У нас той е носил екипите и на Ботев Пд, Берое и ЦСКА 1948 освен този на Крумовград. Играл е и за белгийските Десел и Геел, полските Стал, Сандеция и Ракув, както и за казахстанския Кайсар.

До момента Алекс Колев има 12 гола в 29 шампионатни мача. Той е сред лидерите в ранглистата на стрелците през сезона. На „Герена“ пък в момента няма футболист, който да е отбелязал 10 или повече попадения в шампионата. Таранът бе желан от сините и през зимата. Тогава бяха водени разговори с шефовете на Крумовград, но офертата на столичани бе много ниска и отхвърлена.

След края на сезона Левски ще осъществи няколко изходящи сделки. Сред трансферираните ще бъдат централният защитник Хосе Кордоба и нападателят Рикардиньо. Така на „Георги Аспарухов“ ще имат свежи средства, за да осъществят мащабна селекция. И ще могат да си позволят да плащат пари за играчи, а не да привличат единствено свободни агенти, каквато е практиката в клуба през последните години.

Сред напускащите „Герена“ освен бразилеца Рикардиньо може да е и друг таран – лекувалият дълго време травма Билал Бари. Договорът му с Левски изтича с края на първенството и още не е подновен.

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор