Гриша Ганчев: “Толкова за 8 години”

Гриша Ганчев: “Толкова за 8 години”

Гриша Ганчев отбеляза превъзходството на ЦСКА от дербитата с Левски през последните 8 години, в които той е начело на “червените“.

Гриша Ганчев публикува видео в социалните мрежи от последния сблъсък със “сините” в събота, в който ЦСКА се наложи с 3:1.

“Толкова за 8 години. Изиграни 26 мача, 11 победи за ЦСКА, 11 равни мача, 4 победи за тях!“, написа Ганчев на профила си в Инстаграм.

Равносметката на резултатите в дербитата отново даде храна на спекулациите, че бизнесменът възнамерява да се оттегли от ЦСКА в скоро време.

Гриша Ганчев на няколко пъти каза, че ще си тръгне от Борисовата градина след построяването на новия стадион на мястото на вече разрушения “Българска армия”. 

“Българска армия” в досегашния си вид вече е в историята, като за по-малко от месец демонтажът на стадиона бе извършен.

Последно падна сектор “А”, като предстои да бъдат разчистени отпадъците, след което да се пристъпи към избор на изпълнител на строежа на новия стадион.

ЦСКА няма време да празнува шумно победата над вечния съперник и вече се подготвя усилено за мача-реванш от полуфиналите на турнира за Купата на България.

“Червените” загубиха първия мач в София с 0:1 и ше имат трудната задача да заличат пасива на реванша в Пловдив, който ще се игра на 1 май.

снимка: Instagram


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор