Прогноза за мача Реал Бетис срещу Севиля

Прогноза за мача Реал Бетис срещу Севиля

Прогноза и преглед на мача между Реал Бетис срещу Севиля

Реал Бетис посреща Севиля на стадион „Бенито Вилямарин“ в среща от Ла Лига тази вечер от 22:00 чaса. Реал Бетис в момента са 7-ми в класирането, на три точки зад 6-ия Реал Сосиедад, докато Севиля, които са в серия от три поредни победи, са на 12-то място в лигата.

Историята на мачовете между тези два отбора показва, че те имат доста равностойни мачове помежду си. В последните три срещи от Ла Лига между тези два отбора завършиха наравно, като две от тях завършиха при резултат 1-1. Тази статистика предполага, че нито един отбор не доминира над другия и всяка среща може да отиде във всеки отбор.

Въпреки това, когато погледнем текущата форма на двата отбора, Севиля изглежда има леко предимство. Те са в серия от три поредни победи, което ще увеличи увереността им преди този важен сблъсък. От друга страна, Реал Бетис имаше смесена кампания напоследък, записвайки победа, загуба и равенство в последните си три мача.

Въпреки това, играейки у дома, Реал Бетис със сигурност ще бъде мотивиран да вземе трите точки. Техният стадион, Benito Villamarin, е крепост за тях, където те са спечелили повечето от своите точки през сезона. Освен това те ще бъдат решени да сложат край на поредицата от равенства срещу Севиля.

Като се имат предвид всички фактори, е трудно да се определи ясен фаворит в този мач. И двата отбора имат своите силни страни и слабости, а историята на мачовете им прави резултата още по-непредсказуем. Ние обаче прогнозираме равенство между Реал Бетис и Севиля при коефициент 3,55 в Winbet.

По-консервативните могат да заложат на опцията гол/гол, която се предлага при коефициент 1,91 в Winbet. Това означава, че и двата отбора ще отбележат поне един гол в мача, което изглежда като реалистично развитие на събитията, като се имат предвид нападателните способности както на Бетис, така и на Севиля.

В заключение, предстоящият мач между Реал Бетис и Севиля обещава да бъде вълнуващо дерби. И двата отбора имат какво да покажат и можем да очакваме напрегната и равностойна игра. Независимо от резултата, едно нещо е сигурно, ще бъде един от най-интересните мачове тази вечер.

Снимка: Ла Лига


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор