Битка за чест, слава и история! ЦСКА и Левски с последен сблъсък за сезона

Битка за чест, слава и история! ЦСКА и Левски с последен сблъсък за сезона

Днес ще се изиграе и последното Вечно дерби за сезона. ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг на стадион "Васил Левски" в първия кръг от плейофите. Двубоят е с начален час 16:15, а главен съдия ще бъде най-добрият български рефер Георги Кабаков.

До момента през сезона двата столични гранда изиграха два мача, като първият завърши без победител (1:1), а точно преди 20 дни ЦСКА надделя над Левски с 2:0, а това беше най-малкото, с което се отърваха "сините" в този двубой.

Сектор Г: Въпреки всичко утре ще имаме частична хореография

Вижте какво заявиха оттам

Сблъсъкът е много важен и за двата тима. ЦСКА се намира на второ място и ще опита да задържи тази позиция, защото при евентуално спечелване на Купата на България от страна на Лудогорец, който вече е сигурен финалист след победата с 4:0 над Хебър в първия мач, то тогава именно вторият в класирането ще получи право на участие в турнира Лига Европа.

Левски пък от своя страна ще се бори със зъби и нокти в разиграването на тези последни 15 точки за сезона, за да си осигури минимум бараж за евротурнирите.

Костов преди дербито: Андреев вероятно ще пази, искахме вратаря на Локомотив (Пловдив)

Ето какво каза на днешната пресконефенция треньорът на "сините" преди сблъсъка с ЦСКА утре

Този път в двата отбора няма наказани футболисти, но и двата тима си имат своите кадрови проблеми с контузии. До последния момент и двамата треньори ще умуват за стартовите 11, а точно в 15:00 часа следобeд ще разберем стартовите единадесеторки.

Както винаги, ТОПСПОРТ ще проследи на живо за Вас всичко най-интересно от Вечното дерби - с актуални коментари, снимки и видеа от стадион "Васил Левски".

Стамен Белчев с дилеми за дербито с Левски

Ето подробности

ЦСКА - Левски

Вероятни състави:

ЦСКА (4-2-3-1): Густаво Бусато, Тибо Вион, Енес Махмутович, Юрген Матей (капитан), Сейни Санянг, Амос Юга, Улаус Скаршем, Матиас Фаетон, Джонатан Линдсет, Тобиас Хайнц, Фернандо Каранга

Левски (4-2-2-1-1): Пламен Андреев, Цунами, Хосе Кордоба, Кристиан Димитров, Патрик-Габриел Галчев, Карлос Охене, Патрик Мислович, Марин Петков, Ел Джемили, Фабио Лима, Рикардиньо


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор