Лил следи Кордоба на дербито

Лил следи Кордоба на дербито

Лил следи Кордоба на дербито. Централният защитник на Левски ще бъде наблюдаван и от представители на няколко европейски клуба.

Последният кандидат се появи преди дни, като стана ясно, че Лил вижда панамеца като бюджетен вариант за заместник на Лени Йоро, който е много вероятно да бъде продаден, тъй като интерес към него има от Реал Мадрид и ПСЖ.

Кордоба има договор с Левски до лятото на 2025 г., като до момента през сезона той има 31 мача и 1 асистенция във всички турнири.

На “Герена” вече пристигна оферта за 22-годишния бранител на стойност 3 милиона евро. Кордоба със сигурност ще бъде продаден през лятото, тъй като интересът към него е огромен. Това потвърди и мажоритарният собственик Наско Сираков.

Апетити към него има от френския Лил, Галатасарай, белгийския Сент Жилоа, Рейнджърс и тимове от Бундеслигата.

Наскоро Кордоба смени агентите си и подписа с агенцията TTMA, която има сериозни позиции в Западна Европа.

Левски ще изчака участието на защитника с националния отбор на Панама на Копа Америка през лятото и едва тогава ще го продадат, тъй като при добро представяне може да вдигне още цената си.

Отборите на ЦСКА-София и Левски се изправят един срещу друг в първи двубой от плейофната фаза на шампионата. Последното издание на Вечното дерби за сезон 2023/24 е от изключително значение и за двата състава, които дават всичко от себе си, за да могат да си гарантират място в европейските клубни турнири през следващата кампания. Срещата ще се проведе днес от 16:15 часа.

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор