Прогноза за Реал Сосиедад – Реал Мадрид

Прогноза за Реал Сосиедад – Реал Мадрид


Реал Сосиедад посреща довечера Реал Мадрид на стадион “Реале Арена”. Сосиедад е непобеден в последните си 5 мача в Ла Лига и са записали 11 точки. Те обаче са спечелили само веднъж в последните си 5 домакински мача. Отборът на Реал Сосиедад се стреми към място в Лига Европа и иска да продължи тази серия, когато посрещне почти сигурния шампион Реал Мадрид.

Реал Мадрид направи още една стъпка към титлата в Ла Лига с трудно спечелена победа с 3-2 в Ел Класико. Оттогава „Белият балет“ не познават вкуса на поражението във всички състезания. Мадрид има по-добра форма като гост, като спечели три и завърши наравно два от последните си пет гостувания в лигата. За разлика от тях, Сосиедад се борят да намерят формата у дома, като спечелиха един и загубиха четири от последните си пет домакински мача от лигата.

В защита и двата отбора не се различават значително, като Мадрид допуска средно 0,7 гола на мач, в сравнение с 1,1 гола на мач за Сосиедад.

Мадрид няма нови притеснения около контузии и Карло Анчелоти ще очаква да направи ротации, като същевременно държи под око предстоящия полуфинал на Шампионската лига. Междувременно Сосиедад ще се радва да види завръщането на Мартин Зубименди и Игор Хюзбелдия.

В последния мач между двата отбора, Реал Мадрид спечели с 2-1 на “Сантяго Бернабеу”. Фран Гарсия осигури две асистенции в този мач. Мадрид има три победи и едно поражение в последните пет срещи с Реал Сосиедад, като Сосиедад е отбелязал само два гола в тези срещи.

Нашата първа прогноза за този мач ще бъде победа за гостите. Мадрид има три победи в последните си пет срещи с Реал Сосиедад и те обикновено отбелязват поне два гола. Следователно предвиждаме Мадрид да спечели при коефициент 3 на Уинбет.

Втората ни прогноза тук ще бъде и двата отбора да отбележат. Това се основава на отличната форма на Сосиедад в атака и , отбелязаните девет гола в последните си пет мача. Завишен коефициентът на Уинбет за този залог е 2.38.


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор