Прогноза за мача Брайтън срещу Манчестър Сити

Прогноза за мача Брайтън срещу Манчестър Сити

С победа в предстоящ мач срещу Брайтън Манчестър Сити може да се приближи на точка до лидера Арсенал в класирането на Премиър Лийг и да излезе на добра позиция в битката за титлата, тъй като ще има и мач по-малко.

Въпреки че участваха в европейските турнири този сезон, представянето на Брайтън в лигата пострада, белязано от поредица от контузии, които повлияха негативно на отбора на Роберто Де Дзерби.

Манчестър Сити е фаворит в тази среща и коефициентът на Winbet е 1.38 за победа, за равенството 5.75 и 7.50 победа за Брайтън.

По време на последното си гостуване в Брайтън преди година Манчестър Сити направи 1:1 и отпразнува титлата си в лигата по пътя към требъл през този сезон. За разлика от тях, Брайтън успя да осигури позиция в Лига Европа с впечатляващо равенство срещу шампионите, подчертано от невероятния гол на Хулио Енсисо. В момента обаче ситуацията за Брайтън е различна, тъй като те се намират в средата на таблицата, записвайки само една победа в последните си пет мача и изостават с шест точки от зоната за европейските клубни турнири следващия сезон.

Предизвикателствата за Брайтън се увеличават поради контузиите на Евън Фъргюсън и Первис Еступинян, които остават извън строя за остатъка от сезона. Това добавя към вече дълъг списък от отсъстващи играчи, включително Соли Марч, Джак Хиншедвууд, Тарик Лампети, Каору Митома и Били Гилмор.

За Манчестър Сити няма да играе Ерлинг Холанд, а Фил Фодън е под въпрос, но Сити има достатъчно вариативност в състава ие фаворит за предстоящата среща.

Снимка; Ройтерс


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор