Шави остава в Барса и през следващия сезон

Шави остава в Барса и през следващия сезон

Шави Ернандес ще продължи да води Барселона и през следващия сезон. Специалистът възнамеряваше да се оттегли от поста през лятото, но бе разубеден от ръководството и остава начело на каталунците.

Решението бе обявено на съвместна пресконференция на президента на клуба Жоан Лапорта и треньора.

“Радвам се да съобщя, че Шави ще продължи да бъде треньор на Барселона. Вчера имах възможност да говоря с него и той ми даде увереност, че ще продължи да развива нашия проект“, каза Лапорта.

Това е отлична новина за Барса. За един успешен проект е важно да бъде устойчив. Шави е истински барселонист, Барса е в мислите му”, добави Лапорта.

Шави разкри, че е постигнал съгласие с ръководството в рамките на три минути.

“Промених решението си, защото наистина почувствах пълно доверие от президента, от борда и играчите също. Този проект все още не е завършен. Аз, моят екип, всички заедно чувстваме, че имаме сили да направим важни неща заедно и да продължим този проект”, каза Шави на пресконференцията.

Аз съм голям фен на Барса. Аз съм член на клуба. Подкрепата на играчите беше много важна. Те ме накараха да разбера, че трябва да продължа. Мисля, че този проект не е завършен, въпреки че може да не спечелим титли. Феновете също ме накараха да мисля, че трябва да продължа. И преди всичко смятам, че съм способен на това. Вчера седнахме и се разбрахме за три минути”, каза още Шави.

снимка: Facebook


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор