Балъков пое Локомотив София

Балъков пое Локомотив София

Един от героите от САЩ 94 Красимир Балъков е новият старши треньор на Локомотив София. Балъков пое поста днес на мястото на Данило Дончич, който е уволнен заради неубедителните резултати на Локо.

Заедно с Дончич от “Надежда” си тръгват още помощник-треньорът и главен анализатор на тима Ивайло Захариев, треньорът на вратарите Владимир Манолков, както и кондиционният специалист Николай Георгиев, съобщиха от Локо.

Решението за раздялата с треньора дойде след вчерашната тежка домакинска загуба с 0:4 от Ботев Пловдив. Поражението остави Локомотив на 14-о място с 28 точки и тимът ще играе в групата на борещите се за оставане в елита.

Красимир Балъков утре ще изведе играчите на Локомотив на първа тренировка.

В щаба на новия старши треньор влизат помощник треньорът Георги Сърмов, треньорът на вратарите Армен Амбарцумян и кондиционният треньор Светлин Спасов.

Дебютът на Балъков начело на Локо София ще бъде гостуване на Хебър в Пазарджик, воден от друг славен играч от 90-те години на миналия век Любослав Пенев.

Красимир Балъков за последно води втородивизионния Септември София, но напусна през октомври миналата година и оттогава е без работа.

снимка: Facebook


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор