Сърцатият Мишо Велчовски не успя да компенсира нокдаун срещу французин

Сърцатият Мишо Велчовски не успя да компенсира нокдаун срещу французин

Михаил Велчовски загуби от французина Джеймс Кунде, с единодушно съдийско решение, в откриващия двубой от бойната гала SENSHI 21. Битката им се проведе по правилата на 75 кг KWU FULL CONTACT.

Първият рунд беше по-скоро опознавателен, по време на който двамата опоненти проучваха качествата ти. Мишо Велчовски залагаше на многоходови атаки, докато Кунде го контрираше с кикове в областта на бедрото.

Французинът продължи да работи много активно с крака, което донякъде развали игровата постановка на Велчовски през втората част. Отново в този момент обаче в помощ на врачанина дойде неговата несломима воля за победа.

Неприятен момент за Мишо дойде в третия рунд, когато той изпадна в нокдаун. Сънародникът ни бе пресрещнат много лошо с удар в брадичката, който видимо го разклати. До финалния гонг Кунде много добре провеждаше боя и лесно намираше целите си заради по-рисковата защита, на която вече бе заложил Велчовски.

Михаил Велчовски е четирикратен шампион по кикбокс на България, с много професионални победи и три участия на ринга на SENSHI, носител на специалната награда "Боен дух" от SENSHI 16 при дебюта си на арената през май 2023 година. Кунде пък К1 шампион на Франция за 2022 година и ISKA Европейски шампион.

Впечатляващ бенефис и парад на нокаутите в бляскавата бойна гала SENSHI 21

Хиляди по трибуните на Двореца на културата и спорта във Варна се насладиха на несравнимо зрелище


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор