"Професор" Божилов с победа №19 на бойната арена SENSHI

"Професор" Божилов с победа №19 на бойната арена SENSHI

Живата легенда на бойната организация SENSHI - Атанас Божилов, постигна своята 19-та победа под знамената на най-престижната сцена за бойни умения у нас. Актуалният носител на европейската титла на SENSHI в категория до 75 кг се справи, с единодушно съдийско решение срещу румънеца Адриан Мадалин.

Първият не успя да даде отговор на това кой от двамата "води" боя. Наката, както винаги действаше много активно с ръце, вкарвайки комбинация ляв-десен в главата на Мадалин.

Божилов започна да вдига оборотите през втората част, когато румънският му съперник започна да се олюлява след силен десен удар, последван от ляв лоу-кик. Атанас намираше подходящия ъгъл за атака, така че да преодолява защитата на опонента със "синьо-жълти" шорти.

В заветната част Мадалин усещаше, че губи двубоя и реши да хвърли всичко в яростни атаки. Това доведе до аркада на Божилов, което временно прекрати срещата за оказване на медицинска помощ.

В края двамата влязоха в тежки размени, но в крайна сметка нашият голям шампион удържа и поздрави с поредна победа на SENSHI.

Атанас Божилов е сред легендите на спортната верига с деветнадесета победи на ринга на SENSHI от своите 20 участия до момента. Той е актуалният носител на европейската титла на SENSHI в категория до 75 кг., която завоюва на SENSHI 17 миналата година и е истински пример за младите бойци. Божилов е световен шампион на KGP 2018 и WAKO PRO 2017 и 2019.

Адриан Мадалин има впечатляващ рекорд като няколкократен шампион на турнира Colosseum и победител в състезанието Road To Dynamite Fighting Show. Неговият борбен дух и решимост го правят силен и труден за подценяване опонент на професионалната сцена, а дебютната му изява на SENSHI 21 бе забележителна.

Сърцатият Мишо Велчовски не успя да компенсира нокдаун срещу французин

Загуби от французина Кунде


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор