Левски - Берое 1:0 (Развой на срещата по минути)

Левски - Берое 1:0 (Развой на срещата по минути)

Левски

1:0

Берое

90+6′Турнир: efbet Лига Стадион: "Vivacom Arena - Георги Аспарухов", гр. СофияЗрители: 504990+6′

КРАЙ НА МАЧА!

Левски спря пропадането! "Сините" мечтаят за Европа, а Берое ще се бори за оцеляване

Фадига отбеляза единствения гол за "сините"

82′

ЧЕРВЕН КАРТОН ЗА БЕРОЕ! В 82-рата минута проблемите за гостите се задълбочиха, след като останаха с човек по-малко. Лучиано Скуадроне удари с лакът Асен Чандъров в центъра на терена, но провинението му не беше видяно от Волен Чинков. Наложи се намеса от ВАР и след като Чинков видя повторение на ситуацията, бръкна в джобчето си и показа червен картон на Скуадроне.

76′

ГОЛ! 1:0!! ФАДИГА! Отбраната на Берое капитулира в 76-ата минута на мача. Фадига започна атака, която мина през Рикардиньо и след няколко карамбола, топката се озова отново в краката на Фадига на границата на наказателното поле. Французинът стреля силно по земя и откри резултата.

75′

ЛИМА! Четвърт час преди края Фабио Лима финтира Говеа и стреля опасно, но и неговият шут мина на сантиметри от целта.

59′

В 59-а минута Марин Петков финтира Жорди Говеа на фланга и нанесе силен удар с левия крак, но стражът на Берое се намеси и изби в корнер. Секунди след това и Ел Джемили опита удар извън наказателното поле, но беше неточен.

Снимка 662022

Източник: startphoto.bg

49′

Жълт картон за Федерико Санети.

48′

Три минути след подновяването на играта футболистите на Левски създадоха добро положение. Папи Галчев центрира отлично от десния фланг, а Рикардиньо надскочи двама защитници на Берое и нанесе удар с глава, но покрай гредата.

45′

ИГРАТА СЕ ПОДНОВЯВА!

Снимка 662026

Източник: startphoto.bg

45′

ПОЧИВКА!

43′

Малко преди почивката Карлос Охене пусна отличен пас зад гърба на защитата за Рикардиньо, който обаче разочарова своите съотборници с нескопосаното си спиране и топката попадна в ръцете на вратаря.

Снимка 662025

Източник: startphoto.bg

29′

ГРЕДА ЗА ЛЕВСКИ! В следващата атака пък "сините" създадоха най-доброто си положение. Евертон Бала получи топката в наказателното поле и от 3-4 метра от малък ъгъл стреля в дясната греда. Ел Джемили се опита да направи добавка, но защитник на Берое се оказа на пътя на топката и тя излезе в корнер.

28′

ШАНС ЗА БЕРОЕ! В 28-ата минута станахме свидетели на най-чистото положение и то изненадващо дойде за гостите от Стара Загора. Патрик Мислович се забави и беше притиснат от Алгара, който му отне топката и подаде към Трибуле. Французинът се обърна добре, финтирайки Кордоба и стреля по земя, но на сантиметри от дясната греда.

Снимка 662024

Източник: startphoto.bg

19′

В 19-ата минута станахме свидетели на първия жълт картон в мача. Карлос Алгара спря бърза атака на Левски с нарушение срещу своя съименник Охене и Волен Чинков заслужено го предупреди официално. 

16′

Левски продължава да натиска и да доминира в двубоя, но до момента феновете на "сините" не могат да станат свидетели на попадение.

Снимка 662018

Източник: startphoto.bg

4′

Още в 4-та минута на мача играчите на домакините създадоха опасност пред вратата на Берое. Евертон Бала проби по фланга и опита нещо средно между удар и центриране, а защитник на Берое изби. Топката попадна в краката на Ел Джемили, който шутира, но и неговият опит беше блокиран. Отново кълбото остана в притежание на "сините" и Карлос Охене също опита късмета си с удар от границата на наказателното поле, но стреля встрани от дясната греда.

1′

НАЧАЛО НА МАЧА!

Снимка 662015

Източник: startphoto.bg

Състав1Пламен Андреев1Артур Да Мота6Цунами - капитан7Федерико Санети8Карлос Охене10Джани Политино9Рикардиньо5Лучиано Скуадроне11Джавад Ел Джемили4Франко Рамос17Евертон Бала6Джорди Говеа - капитан22Патрик-Габриел Галчев11Уерик Де Оливейра23Патрик Мислович18Хуан Саломони33Хосе Кордоба19Карлос Алгара50Кристиан Димитров91Вини Трибуле88МаринПетков98Ронадо КамараТреньорНиколай КостовХосе Луис АчиариРезерви99Иван Андонов23Родриго Ачинели5Келиан ван дер Каап8Хавиер Естебан Силго7Фабио Лима9Франциско Лима16Преслав Бачев12Темитопе Исак19Билал Бари14Викторио Вълков20Асен Чандъров15Енцо Барето24Хоакин Фернандес20Карлос Пачаме97Асими Фадига24Стефан Гаврилов21Дамян Йорданов

Отборът на Левски е домакин на Берое в среща от последния кръг на efbet Лига. Мачът на стадион "Георги Аспарухов" е с начален час 20:15 и ще бъде ръководен от Волен Чинков.

"Сините" са в кошмарна поредица в последно време, записвайки три последователни поражения от челните отбори в класирането - Лудогорец, ЦСКА и Черно море, с голова разлика 2:10. Възпитаниците на Николай Костов ще са пределно мотивирани да прекъснат черната серия, но ще трябва да го направят без подкрепата на организираните привърженици на клуба, които обявиха бойкот и няма да бъдат по традиция в сектор Б за домакинството на заралии. Столичани са пети с 51 точки, на три от четвъртия Локомотив Пд.

Берое на Хосе Луис Ачиари пристига в столицата в поредица от три мача без победа. Въпреки това, тимът от Стара Загора все още има шансове за десетото място в таблицата - отборът е с равен точков актив със заемащия тази позиция Славия, като трябва да избегне поражението, за да се намести в десетката.

Добрата новина за Левски е, че Хосе Кордоба и Келиан ван дер Каап се завръщат, след като пропуснаха гостуването на "Тича" миналата събота заради настинка. Фабио Лима вече е възстановен, но няма да започне от първата минута, а аут за сблъсъка остават Асен Митков и трайно контузеният Илиян Стефанов. Наставникът на "сините" разкри, че под рамката на вратата отново ще застане Пламен Андреев, който си връща титулярното място за сметка на Иван Андонов.

От своя страна, гостите от Стара Загора ще бъдат без своя лидер Себастиян Вия, който изтърпява наказание заради натрупани картони. Всички други футболисти са на разположение на Ачиари за срещата.

Левски все пак ще бъде с Фабио Лима срещу Берое

Добра новина за "сините"


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор