Левски си връща Шейтанов

Левски си връща Шейтанов

Левски си връща Димитър Шейтанов. Той е един от бившите играчи на сините, за които се преговаря да се завърнат на „Герена“.

От “Герена” работят усилено по зимната си селекция. В клуба разглеждат както неизвестни у нас имена, така и хора, добре познати на „Георги Аспарухов“.

Шейтанов е станал актуален напоследък след грешкитена Пламен Андреев, както и неясното бъдеще на Николай Михайлов.

Той е на 24 години и успя да натрупа доста опит за Септември (София), където е неизменен номер 1 от 2022 година насам.

Междувременно футболистите на Левски продължават подготовката си за домакинството на Берое от последния кръг на редовния сезон. Двубоят със заралии е в събота от 20:15 часа. Добрата новина за сините е, че на пълни обороти в заниманията се включва Фабио Лима. Бразилецът получи разтежение по време на контролата със Спортист Своге и пропусна последните четири мача на тима. Очаква се той да влезе в групата за двубоя с Берое, но още не е ясно дали ще започне титуляр.

С основната група тренира и Асими Фадига, който пропусна заниманието във вторник. Във фитнеса по индивидуална програма продължава да се готви Асен Митков, който трябва да е възстановен за плейофите.

Вчера от „Герена“ пуснаха в продажба билетите за мача с Берое. Талоните са на цени от 14 до 100 лева, като от НКП обявиха бойкот и неприсъствие в Сектор Б. Левски организира и „Синя фиеста“, а този път гост ще бъде славният футболист на столичани Емил Спасов. Тя стартира в 18:30 часа в събота.

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор