Сираков: Стоилов е минало за Левски

Сираков: Стоилов е минало за Левски

Собственикът на “сините” Наско Сираков бе категоричен, че Станимир Стоилов е минало за Левски.

“Той сам направи този избор. Не аз направих разединението, тъй като не си тръгнах от клуба. Станимир Стоилов е минало за Левски и той сам го избра. От тук нататък нямам контакти с него. Не виждам за какво трябва да имам. Треньор е на друг отбор в друга държава. Имаше негово мнение за Левски, аз имах различно. Всеки си гледа своята задача“, каза Сираков пред Дарик.

Мажоритарният собственик на Левски все пак отчете приноса на бившия треньор Станимир Стоилов за изходящите трансфери през зимата.

„Станимир Стоилов беше на работа в Левски. Според нашите условия добре платена и си вършеше това, за което беше поканен в клуба. В този процес участие и заслуга имат много хора. Разбира се, той е един от тях”, заяви Сираков.

„Ние ще се класираме за евротурнирите, ако заслужаваме. Има шест мача. Колкото повече спечелим от тях, ни доближава. Да, изключително е важно за всички в Левски да се класираме. Ще направим всичко възможно. Миналата година имахме между 4-5 милиона лева приходи от Европа. При всички положения ще е сериозен финансов удар, ако не се класираме, но ще се справим“, каза Сираков.

„Сега трябва да изпадаме в някакви хипотези. Ако дойде този момент, ще го коментираме как ще се справим. Голям удар ще е, ако не се класираме за Европа. Първото място знаем, че е абонирано. Да се надяваме не за много дълго“, добави той.

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор