ЦСКА подготвя събарянето на козирката

ЦСКА подготвя събарянето на козирката

ЦСКА показа любопитни кадри от събарянето на стадион “Българска армия” и обяви, че се подготвя за разрушаването на козирката на сектор “А”.

“Демонтажът на стадион “Българска армия” напредва с бързи темпове. Днес беше разрушена част от административната сграда, за да се подготви теренът за влизането на специализирана техника, която ще събори козирката на сектор “А”, съобщиха от клуба.

В четвъртък предстои медиен ден, по време на който представители на фирмата изпълнителен “Ростер” ще запознаят широката общественост с напредъка по обекта и методите на демонтаж.

Разчистването на терена трябва да приключи до три месеца, след което да се пристъпи към строеж на новия стадион на ЦСКА. 

От клуба увериха, че новият стадион ще бъде изграден изцяло чрез методи за устойчиво развитие. В тази връзка “червените” организират кампания по случай Деня на Земята на 22 април. От клуба призовават привържениците си да дадат старите си дрехи и обувки за рециклиране, в замяна на което ще получат отстъпка от следваща покупка в магазина пред сектор “А” на “Армията”.

“Заповядай между 20.04.-22.04., 10-19 ч. в пространството пред магазина и върни старите си дрехи и обувки за рециклиране. В замяна ще получиш отстъпка от следваща покупка в официалния ни магазин. Кампанията по случай 22.04. е още една малка крачка към това да продължим да бъдем отговорни към заобикалящата ни среда, нашата родина и нашата планета. Бъди част от една по-красива и чиста природа”, заявиха от ЦСКА.

снимка: Facebook


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор