Белчев не планира големи промени в ЦСКА

Белчев не планира големи промени в ЦСКА

Новият старши треньор на ЦСКА Стамен Белчев се надява да бъде полезен на клуба и обяви, че реалистичната цел до края на сезона е спечелване на Купата на България и участие в Лига Европа.

Белчев зае мястото на уволнения Нестор Ел Маестро и за трети път ще води представителния отбор на ЦСКА.

“Имам някои идеи, които трябва да се променят според моите виждания. Вярвам, че ще да бъда полезен на клуба. Разликата с Лудогорец е голяма. Реалната цел е купата и да играем в Лига Европа. На този етап ще бъде много трудно да станем шампиони.

Аз мисля, че много промени няма да бъдат полезни на този етап. Няма да има големи промени в състава. Надявам се да извлека максимума от футболистите, ще използвам тези, които се намират в най-добро състояние”, каза Стамен Белчев на пресконференция днес.

Специалистът увери, че ще дава шанс на младите таланти и добави, че ще разчита на всички в състава, включително изпадналия в немилост при предишния треньор сръбски халф Лазар Туфегджич.

“Ще налагаме младите играчи, ще им дам шанс, но те трябва да си го заслужат. От тях зависи кога ще се случи това нещо.

Ще разчитам изцяло на всички футболисти, не мисля за играчите, чиито договори изтичат. В оставащите ни мачове до края на сезона ще дам шанс на всички. Резултатите ще решат договора ми и дали ще водя ЦСКА и през следващия сезон”, каза Белчев.

Той очаква феновете да подкрепят отбора в предстоящия първи полуфинал за Купата на България срещу Ботев Пловдив.

“Очаквам и съм сигурен, че феновете ще подкрепят отбора. Това е най-важното. Не е толкова важно как ще подкрепят мен. Искам да подкрепят отбора. Надявам се и разчитам на играчите да дадат всичко от себе си, за да са доволни феновете, които ще дойдат да гледат. Нормално е да се вълнувам когато поемам най-големия клуб в България”, коментира Белчев.

снимка: Facebook


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор