Тобиас Хайнц: Започва ново начало за ЦСКА

Тобиас Хайнц: Започва ново начало за ЦСКА

Полузащитникът на ЦСКА Тобиас Хайнц съжалява за раздялата с треньора Нестор Ел Маестро и се надява, че идването на новия наставник Стамен Белчев ще донесе нова енергия на отбора за предстоящите мачове до края на сезона.

Хайнц бе награден за Играч на 28-ия кръг на efbet Лига за отличните изяви и гола, който вкара за победата срещу Левски с 2:0.

“Съжалявам за раздялата с Нестор, имахме загуби, но имахме и някои хубави победи. От днес започва ново начало за нас с новия треньор, а обикновено това носи нова енергия в отбора”, каза Хайнц.

“Не познавам добре Белчев, знам само, че е треньор на дублиращия отбор и че някои играчи са работили с него при предишния му престой. Ще видим какви ще бъдат изискванията му към нас, защото предстоят важни мачове и ще трябва да постигнем добри резултати.

Ще ни трябва време да свикнем треньора, но още на първата тренировка видях нова енергия в отбора”, добави норвежецът.

Хайнц говори и за предстоящия сблъсък с Ботев Пловдив от полуфиналите за Купата на България, който се очертава възлов за сезона на ЦСКА, тъй като отборът вече загуби на практика шансове за титлата.

“Лудогорец се намира на доста точки пред нас, но ние не сме загубили желание за игра и ще се стремим да играем добре. Във футбола се печелят и губят точки, надявам се да спечелим повече точки от Лудогорец, като не се знае какво ще се случи в плейофите.

Сега ни предстои важен мач с Ботев, който разполага със силни футболисти и няма да ни бъде лесно. Изпитваме уважение към съперника, но не прекалено много, защото ние сме ЦСКА и вярвам, че ще успеем да ги отстраним и да се класираме на финала”, каза Хайнц.

Норвежецът опроверга информациите, че има проблем с хазарта и често се задържа по казината в малките часове.  

“Да, чух за това. Говорих с треньора, с клуба. Това е много крайно твърдение, защото аз нямам такъв проблем. Фокусиран съм върху своя начин на живот, следвам своя път във футбола”, каза Хайнц.

снимка: Facebook


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор