Сектор Б празен за мача на Левски с Берое

Сектор Б празен за мача на Левски с Берое

Сектор Б празен за мача на Левски с Берое. Tова е реакцията на сините ултраси след поредицата от три загуби на тима.

Феновете на Левски от „София Запад“ обявиха бойкот. Привържениците съобщиха, че първото им действие е сектор „Б“ да остане празен за предстоящото домакинство на „сините“ срещу Берое в събота (20 април).

Запалянковците споделят, че петната върху любимия им клуб стават все повече и повече. Снощи отборът на Николай Костов отстъпи на Черно море с 1:3 на „Тича“, а преди това допусна поражения и от ЦСКА (0:2) и Лудогорец (1:5).

Ето какво пишат феновете:

Казват, че утрото е по-мъдро от вечерта. При нас вече нужда от мъдрост, сляпа отдаденост и реверанс – няма. На карта е заложено достойнството на Левски. А Отбора на народа нито е карта в покера, нито е обект за залози. Е, поне не би трябвало да бъде…

Ние от клуб на привържениците на Левски – София Запад се обявяваме против гаврата на ръководството с вековния ни клуб. Кръг след кръг петната върху най-обичания отбор в България стават все повече и повече. Стигнахме до момент, в който знайни и незнайни отбори се подиграват с нас на терена, а публики с нулева идентичност и репутация да се давят във виковете си: „Още, още…“.

Нашето категорично решение е, че е дошло време за действия! Първото, от които ще бъде бойкот на двубоя с Берое идния уикенд. Ние винаги сме били плътно зад отбора, както в България, така и в Европа. Правим така, че навсякъде да бъдем домакини. Въпреки безидейната игра и трагикомичното поведение на терена, стадионите в България едва ни побират, колкото и допълнителни сектори да ни отпускат, но търпението ни приключи. Затова в събота, 20 Април – сектор Б остава празен!

С нас, който иска… Срещу нас, който може!

Само Левски!.

Още вчера след мача на сините с Черно море имаше напрежение от страна на сектор Б. Футболистите отидоха до привържениците, пътували до Варна, за да ги поздравят. Част от тях обаче демонстрираха недоволството си от поражението с 1:3.

Наложи се полицайка да помогне на дете да не попадне сред недоволните фенове.

Един от привържениците от сектор Б беше изведен от агитката, като няколко униформени се опитаха да го отделят от останалите.

Левски претърпя крушение като гост на Черно море в мача от 29 кръг на efbet Лига.

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор