ЦСКА уволни Ел Маестро

ЦСКА уволни Ел Маестро

ЦСКА уволни старши треньора Нестор ел Маестро заради незадоволителни резултати.

Ръководството на ЦСКА взе решение да се раздели с британския специалист от сръбски произход 48 часа след домакинското поражение с 1:2 от Пирин Благоевград.

Ел Маестро не успя да се закрепи на поста дори и след победата в дербито срещу Левски миналия уикенд, а публиката на ЦСКА не спираше да скандира “оставка” по време на голяма част от мачовете през пролетния полусезон.

Треньорът на дублиращия отбор Стамен Белчев ще води отбора до края на сезона, а негов помощник ще бъде Анатоли Нанков. Белчев за трети път ще оглави “червените”.

“След незадоволителните резултати в последните мачове ръководството на ЦСКА взе решение да освободи старши треньора Нестор ел Маестро и помощниците Никон ел Маестро и Александър Гицов.

Благодарим на досегашния треньорски щаб за работата и им пожелаваме успех в бъдещите начинания!

На тяхно място начело на тима застава Стамен Белчев с помощник бившият играч на ЦСКА Анатоли Нанков. Бившият страж на „армейците“ Стоян Колев запазва позицията си треньор на вратарите. Анализатор на тима ще бъде Христиан Христов.

Във връзка със завръщането си начело на първия отбор, Стамен Белчев ще даде пресконференция на 16.04.24 г. от 10:00 ч. на националния стадион “Васил Левски”, се казва в официалното съобщение на ЦСКА.

снимка:CSKA

https://cska.bg/news/informaciya-otnosno-trenioskiya-post-v-cska


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор