Левски падна и от Черно море

Левски падна и от Черно море

Левски падна и от Черно море. Моряците победиха с 3:1 в сблъсък от 29-ия кръг. Попаденията реализираха Исмаил Иса (40), Рикардиньо (51), Андреяс Калкан (67) и Атанас Илиев (82).

Първата по-опасна възможност в двубоя бе на сметката на Черно море. Домакините отнеха топката след груба грешка на Патрик-Габриел Галчев в центъра на терена във 2-рата минута.

Марин Петков проби навътре към центъра в 11-ата минута и продължи за Джавад Ел Джемили. Той стреля от границата на наказателното поле на Черно море, но прати топката над напречната греда.

Черно море успя да излезе напред в резултата в 40-ата минута. Илиан Илиев-младши комбинира вдясно от себе си с Васил Панайотов. Опитният халф центрира по земя към наказателното поле на Левски. Исмаил Иса се промуши между двама и засече топката за 1:0.

Евертон получи топката по лявото крило и продължи за Джавад Ел Джемили. Той стреля от малък ъгъл в 45-ата минута. Иван Дюлгеров нямаше проблем да се справи с удара на халфа на “сините”.

Левски започна ударно второто полувреме. “Сините” възстановиха паритета още в 51-вата минута чрез Рикардиньо. Бразилецът стреля ниско по земята с първото си докосване.

Черно море отговори бързо в 67-ата минута. Мазир Сула изведе Исмаил Иса в коридор. Опитният нападател стреля с първото си докосване, след като излезе очи в очи с Иван Андонов.

Вратарят на “сините” успя да избие топката. Андреяс Калкан направи добавка и реализира в опразнената врата на Левски.

Черно море вкара и трети гол във вратата на Левски в 81-вата минута. Хоакин Фернандес допусна груба грешка, подарявайки топката на Мазир Сула. Той изведе Атанас Илиев сам срещу Иван Андонов. Нападателят не трепна и пусна топката покрай младия страж на “сините”.

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор