ЦСКА - Пирин 1:2, развой на срещата по минути

ЦСКА - Пирин 1:2, развой на срещата по минути

ЦСКА

1:2

Пирин

90+6′Турнир: efbet Лига Стадион: Национален стадион "Васил Левски", гр. СофияЗрители: 267890+6′

КРАЙ НА МАЧА!

Немислимото се случи - Пирин с първа победа срещу ЦСКА като гост в историята!

"Армейците" с огромна грешка в битката за титлата на България

90+5′

Максим Ковальов получава жълт картон за бавене на играта.

90+4′

Брайън Есало получава жълт картон.

90+3′

ЛИНДСЕТ! ЦСКА имаше невероятната възможност да стигне до 2:2 дълбоко в добавеното време. Отбраната на Пирин действа леко панически, след като в 93-ата минута Мартин Георгиев реши да чисти със злоба, но вместо това кълбото рикошира в Каранга и се озова в краката на Линдсет. Норвежецът моментално шутира, но за да види фамозната реакция на Ковальов.

90′

Браян Кордоба приключва участието си в мача, а вместо него ще видим Емануел Шакич.

88′

Снимка 660987

Източник: startphoto.bg

87′

Иван Тасев ще бъде заменен, а вместо него на терена ще видим Браян Есало.

84′

Станислав Костов ще замени Юго Комано. Пирин е близо до голямата сензация.

79′

ГООЛ ЗА ПИРИН! 1:2! ИВАН ТАСЕВ! Екшънът на националния стадион обаче тепърва предстоеше. Пирин продължи да атакува с оптимален потенциал и достигна до сензационен втори гол в 79-ата минута. Правещият мача на живота си - Иван Тасев, получи топката по фланга, след което си проправи пък към дъгата, измежду тромавите Кордоба и Махмутович. Последва кинжален шут на №11, който намери сглобката на безпомощния Бусато. Случилото се веднага активира и виковете "Оставка!" от някои изнервени, "червени" привърженици.

79′Снимка 660989

Източник: startphoto.bg

78′

Станислав Шопов също се появява на терена, а замененият е Улаус Скаршем.

77′

Тибо Вион приключва участието си в мача и вместо него ще видим Брадли де Нойер.

75′

ХАЙНЦ! Селекцията на Нестор Ел Маестро съумя да пробие през сгъстената пиринска защита в 75-ата минута. Тогава след серия от пасове, Вион центрира в зона, където нисичкият Хайнц получи възможността да играе с глава. Кълбото обаче не пожела да намери вратата на Ковальов.

73′

Матиас Фаетон получава жълт картон заради тактически фаул срещу Иван Тасев.

70′Снимка 660991

Източник: startphoto.bg

68′

Данило Полонский бива заменен от Мартин Георгиев.

67′

Арно приключва участието си в мача. Влиза Александър Дюлгеров.

64′Снимка 660994

Източник: startphoto.bg

63′

Смяна в състава на ЦСКА. Амос Юга бива заменен от Джонатан Линдсет.

63′

Данило Асприля напуска терена, а това означава шанс за изява за Матиас Фаетон.

57′

ЮГА! ЦСКА можеше да осъществи пълния обрат в 57-ата минута, когато Амос Юга скочи най-високо след центриране от корнер, но ударът му с глава не намери целта.

49′Снимка 660995

Източник: startphoto.bg

47′

ГРЕДА ЗА ПИРИН! Гостите от Благоевград възстановиха равенството и при гредите, след като Иван Тасев намери левия страничен стълб на ЦСКА веднага след началото на втората част. Комано отново "уважи" включването на бързака, но намерението му да шутира покрай плонжиралия Бусато не постигна очакваната си цел.

46′Снимка 660984

Източник: startphoto.bg

45′

ИГРАТА СЕ ПОДНОВЯВА!

45+3′

ПОЧИВКА!

45+2′

Фернандо Каранга получава жълт картон.

45+1′

КОМАНО! Пирин имаше последната дума за първото полувреме, след като благоевградчани стигнаха до чудесна ситуация за втори гол. Венци Бенгюзов пусна тънък пас към Юго Комано, който се измъкна зад персоналния си пазач Мено Кох. За кой ли път обаче Густаво Бусато блесна с точната намеса и изби в корнер изстрела на вражеския нападател.

41′Снимка 660983

Източник: startphoto.bg

38′

ГРЕДА НА АСПРИЛЯ! Запомняща се триходова комбинация на ЦСКА не завърши с гол в 38-ата минута. Тибо Вион прати дълга топка за Амос Юга, като националът на ЦАР изненада и себе си, продължавайки технично с пета за Данило Асприля. №30 навлезе мощно в наказателното поле и отправи силен удар, който разтресе напречната греда над Ковальов.

37′

Тобиас Хайнц блесна с добра индивидуална проява в 37-ата минута, когато завъртя добре топката от фаул, позициониран на позиция, която принципно не дава добри изгледи за директен изстрел. Ковальов обаче имаше времето да реагира и боксира.

30′Снимка 660982

Източник: startphoto.bg

25′

ГООЛ ЗА ЦСКА! 1:1! КАРАНГА! Домакините не трябваше да чакат много дълго, за да възстановят паритета в сблъсъка. И отново всичко най-интересно се случи след корнер. Пиринци удържаха няколко статични положения, но при поредното центриране, в 25-ата минута, Фернандо Каранга се оказа непокрит и с глава направи това, което умее най-добре, да опъне мрежата зад противниковия страж.

21′

ТАСЕВ! ЦСКА се настани изцяло пред наказателното поле на Пирин, като отбраната на "орлетата" непрестанно биваше подлагана на изпитания от различен характер. Разсеяха се обаче момчетата на Нестор Ел Маестро при действията си в защита, като в 21-ата минута Иван Тасев използва бързината си, за да спечели дистанция спрямо тромавите централни защитници на ЦСКА. Последвалият му изстрел премина далеч от опасната за Бусато зона.

17′Снимка 660981

Източник: startphoto.bg

13′

ГООЛ ЗА ПИРИН! 0:1! ЯГОДИНСКИС! Голямата изненада на националния стадион настъпи в 13-ата минута. Тогава Пирин сензационно поведе с 0:1. "Червените" бяха шокирани след добро центриране от корнер, при което въртеливата топка се размина с куп от играчи и на двата състава. Така тя достигна до непокрития Ягодинскис, който от няма и метър се разписа с лекота в мрежата на ЦСКА.

5′

ЯГОДИНСКИС! По някакъв невероятен начин, Пирин не се оказа догонващ в резултата след приключването на петата минута. Кордоба свали с глава центриране от корнер към сънародника си Асприля, който от няколко метра шутира директно от ждроб. И за негово учудване обаче в този миг самопожертвувателно пред топката се хвърли латвиецът Ягодинскис, предотвратил най-лошото за гостите от Благоевград.

4′

БУСАТО И СЪМНЕНИЯ ЗА ДУЗПА! Пирин обаче имаше ясно изграден план как да се възползва от по-слабите зони в защитата на ЦСКА. Така в четвъртата минута се стигна до отличен пас към Юго Комано, който бе на стотни от секундата, за да нанесе голов изстрел. Густаво Бусато се намеси решително с крак, а след това веднага парира и желанието за добавка на Полонский. Атаката на "орлетата" продължи като те поискаха и дузпа в своя полза, но реферът Петър Кузев не прие като адекватни броженията им за игра с ръка на "червен" футболист.

Снимка 660980

Източник: startphoto.bg

2′

Не беше изненада, че вратарят на Пирин - Максим Ковальов, трябваше да се намесва още в 120-ата секунда на мача. ЦСКА насити центъра на терена с много мощ от самото начало и това доведе до шанс пред Тобиас Хайнц. Изстрелът на норвежеца предизвика добрата намеса на украинския страж.

1′

НАЧАЛО НА МАЧА!

Снимка 660977

Източник: startphoto.bg

Състав1.Густаво Бусато12. Максим Ковальов13. Браян Кордоба4. Айуб Абу4. Мено Кох73. Венцислав Бенгюзов - капитан22. Енес Махмутович28. Виталийс Ягодинскис15. Тибо Вион27. Георги Върбанов21. Амос Юга - капитан14. ДанилоПолонский7. Улаус Скаршем11. Иван Тасев14. Тобиас Хайнц8. Лазар Боянов26. Марселино Кареазо77. Моду Диане9. Фернандо Каранга19. Юго Комано30. Данило Асприля18. Арно ЛузайадиоТреньорНестор Ел МаестроОлександър БабичРезерви25. Димитър Евтимов1. МариоКирев5. Брадли Де Нойер30. Алекс Педински10. Джонатан Линдсет38. Александър Дюлгеров17. Емануел Шакич20. Брайън Есало23. Илиан Антонов13. Евгени Геориев11. Матиас Фаетон83. Костадин Маринополиев3. Сайней Санянг16. Мартин Георгиев8. Станислав Шопов29. Станислав Костов2. Юрген Матей25. БожидарМалинов

ЦСКА е домакин на Пирин (Благоевград) в двубой от 29-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на националния стадион "Васил Левски" започва в 20:15ч.

Настроението в ЦСКА е приповдигнато след добрата игра и категоричната победа над вечния съперник Левски. Момчетата на наставника Нестор Ел Маестор победиха с 2:0 и донякъде се реваншираха за загубата срещу Локомотив (Пловдив) с 1:2.

Юрген Матей е здрав, но Ел Маестро няма да рискува с него срещу Пирин

Най-вероятно Мено Кох ще започне като титуляр

Капитанът на ЦСКА - Юрген Матей, е добре физически и може да излезе срещу Пирин, но въпреки това се предполага, че Нестор Ел Маестро ще го остави резерва. Почти сигурно и Брадли Де Нойер ще запише първи минути. След изтърпяно наказание от две срещи, за "армейците" се завръща и вторият капитан Амос Юга.

От групата на Пирин за срещата отпадат контузените Аймен Суда, Илиан Костов и Андрей Йорданов. В състава се завръща Александър Дюлгеров. Заради предварително споразумение от състава за тази среща отпада Асен Дончев, който е преотстъпен в Пирин именно от ЦСКА. В разширения състав освен Евгени Георгиев и Мартин Георгиев ще попадат юношите Костадин Маринополиев и Алекс Педински".

Пирин остана без трима основни футболисти за утрешния мач с ЦСКА

Ето кои не попаднаха в състава


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор