ЦСКА ще търси задължителни три точки при домакинството на Пирин

ЦСКА ще търси задължителни три точки при домакинството на Пирин

Само седмица след спечеленото Вечно дерби срещу Левски, ЦСКА приема Пирин на националния стадион "Васил Левски" в среща от 29-ия кръг на Първа лига. Изоставайки на 6 точки от лидера Лудогорец, "червените" ще търсят задължителни три точки срещу благоевградския тим.

За пореден път вълнуващи пазари и супер завишени коефициенти могат да бъдат открити в спортната секция на winbet.bg, където всеки може да направи своите предвиждания върху срещата, включително и в реално време.

Нищо друго освен победа работи за ЦСКА

Домакинското поражение от Локомотив Пловдив върна ЦСКА с крачка назад в борбата за титлата, но победата над Левски отново постави отбора на Нестор Ел Маестро на правилния път. И докато разликата с Лудогорец е в рамките на достижимото, "червените" нямат друг избор, освен да играят за победа.

Тобиас Хайнц и Фернандо Каранга отбелязаха попаденията срещу Левски, като се очаква двамата да стартират и срещу Пирин. "Червените" показаха добър футбол срещу големия си съперник, което дава на феновете надежда, че ще бъде постигнат положителен резултат и в следващия мач. В такъв случай, ЦСКА ще се надява на грешна стъпка на Лудогорец, за да бъде намален пасивът от върха.

Завърналият се у нас Фернандо Каранга започва да показва голмайсторските си качества. Бразилецът вече има три гола от началото на сезона, а попадението му срещу Левски ще му вдъхне допълнителна увереност.

Пирин има сериозни проблеми през този сезон, като "орлетата" се намират на 14-а позиция във временното класиране с актив от 26 точки. Благоевградчани обаче имат само една загуба в последните си пет срещи - нещо, което трябва да се вземе предвид. Напоследък не е лесно да се печели срещу Пирин и това е очевидно.

Това единствено поражение на Пирин в последните пет срещи настъпи срещу шампиона Лудогорец в предходния кръг - 0:2 на ст. "Христо Ботев". Пирин оцеля без допуснато попадение в първата част, но след почивката благоевградчани капитулираха и допуснаха два гола. Един от тях бе автогол на опитния ветеран Николай Бодуров.

Със сигурност ЦСКА е фаворит в срещата с Пирин, особено в София. "Червените" показаха добра игра срещу Левски, а сблъсъкът с "орлетата" е нов отличен шанс за завоюване на трите точки.

WINBET предлага залози без риск за мачовете на ЦСКА

Всеки залог за победа на ЦСКА на сайта на WINBET в мачовете на отбора до края на сезона в Първа лига, е без риск, в случай, че отборът отбележи гол до 33 минута на мача, независимо от крайния изход от нея.

В случай, че ЦСКА отбележи гол преди 33-та минута на мача и в крайна сметка не спечели срещата (загуба или равен), WINBET ще възстанови залозите за победа на "армейците" (до 100 лв.) на всички регистрирани клиенти на сайта на winbet.bg.

Ако отборът отбележи попадение преди 33 минута и спечели мача, потребителите на сайта, които са поставили залози за победа на ЦСКА ще получат бонус безплатен залог на стойност до 20 лв., който ще могат да използват за други спортни залози на сайта.

Валидни за промоцията са всички единични залози за победа на ЦСКА ("Краен Резултат" или "Краен Резултат 0% марж") на стойност минимум 5 лв., като само първият поставен квалифициращ залог ще се зачита за промоцията.

Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор