Михайлов: Ще помогна като спортен директор

Михайлов: Ще помогна като спортен директор

Вратарят на Левски Николай Михайлов заяви: Ще помогна като спортен директор. Така той с половин уста призна, че през лятото ще получи ръководен пост в клуба. Тогава изтича договорът му със сините. А синът на бившия президент на БФС Борислав Михайлов е гласен именно за спортен директор.

На въпрос дали може да заеме тази длъжност, Николай заяви в подкаста „Код Спорт“: „Не се виждам като треньор. Който ме познава, знае, че съм доста организиран човек. Следя всичко до най-малкия детайл. Влудява ме някой да имитира някакъв вид работа. Знам, че мога да помогна много. Бях направил целия план, за да бъда готов като приключа“, каза той.

Както е известно, 35-годишният Михайлов вече е завършил няколко курса за спортен мениджмънт. И е говорил с шефовете на Левски по въпроса. Очаква се веднага след края на първенството да обяви, че слага край на кариерата си.

Вратарят изгледа дербито с ЦСКА-София, загубено с 0:2. А треньорът Николай Костов получи доста упреци, че на вратата застана дебютантът Иван Андонов, а не Ники или Пламен Андреев.

През този сезон Михайлов бе под рамката само в три мача, всичките за първенство. В няколко двубой пък дори не попада в групата. През 2024 година не е заставал под рамката. Бе под нея за последно в официален двубой на 27 октомври, при поражението с 1:2 от Берое в Стара Загора. Преди това имаше две сухи мрежи – срещу Черно море (1:0) и Пирин Бл (2:0).

В събота Левски гостува на Черно море. Двубоят е от изключителна важност, но шанс за изява отново ще получи 20-годишният Иван Андонов. Младокът дебютира в професионалния футбол срещу ЦСКА-София, като сбърка при първия гол на армейците.

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор