Клоп зове феновете на Ливърпул за спокойствие

Клоп зове феновете на Ливърпул за спокойствие

Мениджърът Юрген Клоп призова феновете на Ливърпул да запазят спокойствие  и да не внасят допълнително напрежение в отбора преди възловите мачове за титлата в Англия.

Ливърпул стигна до точка при равенството 2:2 в голямото дерби срещу Манчестър Юнайтед в неделя, което позволи на Арсенал излезе с по-добра голова разлика. Ливърпул и Арсенал са с по 71 точки, а Манчестър Сити е трети с една по-малко, което прави битката за титлата във Висшата лига повече от интригуваща.

“Призовавам феновете на Ливърпул просто да бъдат спокойни. Полагаме всички усилия, за да се борим за титлата. И на мен ми се иска да имаме десет точки преднина, но реалността е друга”, каза Клоп.

“Феновете се притесняват, че другите отбори имат по-добра голова разлика от нас и искат да вкарваме повече голове. Но това е глупаво, тези неща не стават просто така. Не можеш да излезеш в някой мач с намерението да вкараш осем гола и просто да го направиш. Напълно окей съм с головата ни разлика в момента”, добави Клоп.

Ливърпул доминираше през първото полувреме и поведе с гол на Луис Диас, но допусна обрат след голове на Бруно Фернандеш и Кобе Мейни. Мохамед Салах изравни в 84-та минута от дузпа, отбелязвайки 14-ия си гол в 15 мача за Ливърпул срещу Юнайтед. 

“Доминирахме в голяма част от мача и трябваше да спечелим. Това е вярно. Не взехме най-добрия възможен резултат, но ще го преживея”, продължи мениджърът на Ливърпул.

снимка: Facebook


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор