Костов: Готвим се да победим

Костов: Готвим се да победим

Наставникът на Левски Николай Костов гарантира на сините фенове: “Готвим се да победим”. Това той стори по време на брифинга преди дербито с ЦСКА-София утре на Националния стадион.

“Настроението не ни е много добро, тъй като загубихме със сериозен резултат. Има още 20 часа до мача. Времето лекува, така че се надявам да се отърсим от тази загуба”, започна Костов. 

“Очакванията са както винаги – да победим. Винаги сме оптимисти преди всеки един мач. Даже сме обвинявани, че прекалено атакуващо играем и не мислим за защитата, което, може би, е с право. Искам да изясна нещо за всички – ние налагаме един стил на игра и това може би ще бъде най-голямата победа този сезон. Минахме през много препятствия смениха се много играчи, обучавахме едни, сега обучаваме други”, каза още треньорът на Левски. 

“ЦСКА-София с какво могат да ни изненадат? ЦСКА-София правят едни и същи неща и ги правят много добре. И те са в матрицата, в която сме попаднали и ние. Лудогорец ни създава такива комплекси, че всяка година повтаряме едни и същи грешки. И ЦСКА-София, и ние, и всички други отбори. След неуспеха започваме да обвиняваме, да променяме, да търсим други варианти за следващ успех”.

“Сега и едните, и другите са в такива настроения, че едни са доволни, други са недоволни. Четвърто или трето място, за което се бори Левски, не отговаря на нашите амбиции. Ние сме отбор с големи амбиции. Въпреки препятствията, коиоо преодоляваме и икономическите такива – мисля, че сме на прав път”, сподели още наставникът на столичани. 

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор