Левски си е харесал защитник и халф в Бразилия

Левски си е харесал защитник и халф в Бразилия

Левски си е харесал десен защитник и дефанзивен халф от скаутската мисия в Бразилия. Сините обаче не са набелязали нападател, какъвто също искат да привлекат, твърди „Тема Спорт“.

Помощник-треньорът на столичани Красимир Петров е наблюдавал 6 отбора в Бразилия. В началото на седмицата той се завърна на „Герена“, след като бе натоварен със задачата в южноамериканската страна. Той бе придружаван от мениджъра Джери Перейра. Бившият защитник активно помага на клуба при последните селекции. Благодарение на него Петров посети двубоите Крисиума – Бара от първенството Катаринензе, както и полуфиналите на Гаучо.

В тях се срещнаха Интернасионал Порто Алегре – Жувентуде и Гремио – Кашиас до Сул. Наред с това асистентът на Николай Костов имаше и визита в базата на Сао Жозе и Гремио. От последния клуб на стадион „Георги Аспарухов“ пристигнаха Рикардиньо и Дарлан и сините изградиха отлична връзка с гранда от Порто Алегре.

Ръководството на Левски планира скоро да започне преговори с набелязаните играчи и те да бъдат привлечени през лятото. Със сигурност тепърва ще се разглеждат и други имена за селекцията на тима, като отново ще се наблегне на играчи от Бразилия.

От началото на 2022 година сините са доста активни с привличането на футболисти от Бразилия. Те взеха 7 играчи – Цунами, Велтон, Роналдо, Рикардиньо, Дарлан, Фабио Лима и Евертон Бала. От тях двама пристигнаха именно от Гремио – Рикардиньо и Дарлан. Трима от изброените вече бяха трансферирани – Уелтон (Гамба Осака), Роналдо (Ростов) и Дарлан (Ухан Три Таунс), и вкараха добри средства в касата на Левски.

В момента за сигурни нови на „Герена“ се смятат вратарят Даниел Наумов и нападателят Алекс Колев.

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор