ЦСКА стартира търг за предмети от “Армията”

ЦСКА стартира търг за предмети от “Армията”

ЦСКА стартира търг за някои от най-символичните предмети, помещавали се на стадион “Българска армия”. 

“Оценявайки сантименталната им стойност за стотици фенове, решихме да дадем възможност на привържениците да запазят в домовете си парченце от историята на това уникално по свой си начин и за всички ни съоръжение”, заявиха от ЦСКА.

Наддаването ще се провежда в специално направената за повода група.

“Друга част от инвентара на стадиона ще бъде вградена в новото съоръжение, така че поколенията напред да имат възможността да помнят своите минало и история, за да гледат по-уверено и смело към своето бъдеще. 

Събраните средства от търга ще бъдат изразходвани за целите на детско-юношеската школа на ЦСКА. Извън търга, за масова продажба ще бъдат пуснати и разнообразни сувенири, които да красят всеки “армейски” дом”, се казва още в съобщението на клуба.

Терените пред сектор “А” ще бъдат премахнати, като децата от школата на ЦСКА ще бъдат разпределени по различни терени из София, докато бъде изградена база за “червените” таланти.

Разчистването на стадион “Българска армия” продължава с пълна сила, преди да стартира същинската част по демонтажът на съоръжението.

Работници се появиха днес да огледат терена, като междувременно от стадиона все още се разчистват вещи, които биха могли да се използват, както се случи със стотици седалки от трибуните, които бяха дарени на аматьорски клубове.

Очаква се до два-три дни да дойдат и багерите и да започне разрушаването на старото съоръжение, което трябва да приключи за около три месеца. 

снимка: CSKA


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор