Локомотив (Пловдив) - Лудогорец 1:2 (Развой на срещата по минути)

Локомотив (Пловдив) - Лудогорец 1:2 (Развой на срещата по минути)

Локомотив (Пд)

1:2

Лудогорец

90+6′Турнир: efbet Лига Стадион: "Локомотив", гр. ПловдивЗрители: 322290+6′

КРАЙ НА МАЧА!

Лудогорец продължи с перфектната си футболна пролет след спорен гол и много мъка срещу Локо (Пд)

Бивш "смърф" се превърна в герой за разградчани

90+5′

Спас Делев се появява в игра вместо Бърнард Текпетей.

90+1′

ГООЛ ЗА ЛУДОГОРЕЦ! 1:2! АЛМЕЙДА! Лудогорец съумя да открадне пълния комплект от точки в първата минута от добавеното време. След поредното изчистено центриране, футболист на „зелените“ отново върна кълбото в наказателното поле на Локо. Квадво Дуа отигра с глава, за да продължи топката към Диниш Алмейда. Бившият играч на „смърфовете“ не показа никаква жал и от непосредствена близост отбеляза за 1:2. Домакините имаха претенции за засада, но главният арбитър Ивайло Стоянов, и колегите му от ВАР-буса, не сметнаха, че има формално нарушение на правилата.

88′

Голмайсторът Мичи Нтело бива заменен от Мартин Петков.

88′

Ивайло Иванов се появява на терена, а напускащият е Бабакар Дион.

83′

Ивайло Чочев се появява в игра на мястото на Клод Гонсалвеш.

Снимка 659279

Източник: startphoto.bg

83′

Христо Иванов отстъпва мястото си на Мартин Райнов.

82′

ГРЕДА! В заключителните десетина минути, Лудогорец имаше така желаната ситуация, чрез която да реализира за 1:2. Оливие Вердон остана непокрит при центриране от корнер на втора греда, но точно този страничен стълб го спря след удара му с глава.

79′Снимка 659277

Източник: startphoto.bg

78′

Аслак фон Витри опита късмета си с изстрел от фаул в 78-ата минута, който обаче бе спасен с лекота от Томов.

77′

Оливиер Камдем получава жълт картон.

75′

Ефе Али се наложи да влиза принудително в игра, тъй като Тодор Павлов получи контузия.

70′Снимка 659276

Източник: startphoto.bg

69′

Малко след появата си в игра, Кайо Видал получава жълт картон.

68′

Педро Нареси приключва участието си в мача, а вместо него ще видим Руан Круз.

68′

Рик Джонатан приключва участието си в този мач. Вместо него влиза Кайо Видал.

65′

НТЕЛО! Подходът на Локомотив (Пд) след паузата беше да изчаква удобните моменти за контраатака. Такъв се откри в 65-ата, когато Мичи Нтело стигна до наказателното поле на Лудогорец, а след серия от финтове съумя да стреля през Оливие Вердон. След лек рикошет, Падт направи ново важно спасяване.

62′Снимка 659274

Източник: startphoto.bg

56′

Рик Джонатан получва жълт картон.

55′

ТОМОВ! Младият вратар на Локомотив (Пд) - Кристиян Томов, си набави необходимото самочувствие, след като сътвори решително спасяване в 55-ата минута. Доскорошният дубльор на Динко Хоркаш отрази техничен шут на Текпетей, който преди това се бе възползвал от грешка на Хорхе Сегура.

54′Снимка 659269

Източник: startphoto.bg

53′

Мартин Паскалев получава първото официално предупреждение в мача.

51′

ТЕКПЕТЕЙ! Второто полувреме започна с отлична голова възможност за Лудогорец. Текпетей получи отлично подаване, благодарение на което остана сам срещу Томов. Африканецът чукна вдясно топката, за да задмине скоростно стража на Локо. Всичко стана като по план, ала ганаецът не бе сметнал опцията, че кълбото ще избяга до аутлинията. По този начин Текпетей намали, почти до нула, ъгъла си за стрелба, и поради този факт шутира единствено във външната част на мрежата.

46′Снимка 659267

Източник: startphoto.bg

45′

ИГРАТА СЕ ПОДНОВЯВА!

45′

ПОЧИВКА!

43′

НАРЕСИ! Мартин Паскалев се реваншира напълно за грешката си при гола на Лудогорец, след като в 43-ата минута се оказа последна преграда пред ново попадение за "орлите". Педро Нареси бе останал непокрит и стреля от воле, ала право в тялото на Паскалев.

41′Снимка 659266

Източник: startphoto.bg

35′

ГОООЛ ЗА ЛОКО! 1:1! МИЧИ НТЕЛО! Настоятелността на Локо беше възнаградена и в 35-ата минута публиката на "смърфовете" ликуваше с гол за 1:1. Димитър Илиев придаде финес в едно от нападенията на пловдивчани, продължавайки към крилото за Бабакар Дион. Полузащитникът центрира по най-добрия начин за Мичи Нтело. Новият №9 на "железничарите" хитро се измъкна зад гърба на неориентирания Вердон и отблизо матира Серджио Падт.

32′

ЕВАНДРО! Инкасираният гол бързо можеше да бъде компенсиран от Локо в 32-ата. Пьотровски загуби контрол над топката около централния кръг, а атакувалият полето на лудогорци - Евандро, отправи тежък изстрел по земя, който беше отразен с мъка от Падт. Нидерландският вратар свърши напълно работата си секунди по-късно, тъй като блокира и стремежа за добавка на Митко Илиев.

30′

ГООЛ ЗА ЛУДОГОРЕЦ! 0:1! ТЕКПЕТЕЙ! Селекцията на Георги Дерменджиев логично поведе в резултата с настъпването на 30-ата минута. Тогава Паскалев сбърка при изнасянето на топката, а от грешката му се възползва Бърнард Текпетей. Ганайската звезда напредна скоростно и шутира извън границата на наказателното поле. Силният му шут се превърна неразгадаем ребус за младия Томов, допуснал твърде лековато да бъде преодолян за 0:1.

26′

Последваха няколко добри атаки за гостите от Лудогорец, които обаче не намериха място в официалната статистика заради положения на засади. Похвалите бяха и за бранителите на Локо (Пд), които умело се придвижваха в линия и по този начин оставяха в непозволена позиция играч в зелено.

24′Снимка 659268

Източник: startphoto.bg

18′

На "Лаута" изтръпнаха в 18-ата минута, когато Квадво Дуа реши да изпълни пряк свободен удар. Стрелецът завъртя отлично коженото кълбо, което разтресе държача на мрежата зад Кристиян Томов.

14′

Ангел Лясков копна много елегантно към своя централен нападател Мичи Нтело в 14-ата минута, а неточно отиграване на Франциско Гомес направи така, че да се разрази коварно меле пред погледа на Серджио Падт. В крайна сметка разградчани се измъкнаха на косъм при тази изненадващо деликатна ситуация почти пред голлинията им.

8′

"Орлите" сътвориха хубава атака, при която кълбото стигна до Квадво Дуа. Нападателят имаше възможност да реализира откриващото попадение, ала мерникът му изневери и шутира високо над горната греда.

Снимка 659265

Източник: startphoto.bg

3′

Локомотив (Пд) стартира с голяма доза ентусиазъм срещу хегемона в родното ни първенство. "Смърфовете" пробваха лек домакински натиск, който се запомни с това, че отбраната на Лудогорец беше поставена под напрежение след центриране от статично положение. "Орлите" обаче също имаха какво да покажат на футболния терен и изстрел на Рик Джонатан беше спасен с увереност от вратаря Томов.

1′

НАЧАЛО НА МАЧА!

Снимка 659271

Източник: startphoto.bg

Състав81. Кристиан Томов1. Серджио Падт44. Ангел Лясков4. Динис Алмейда5. Тодор Павлов6. Якуб Пиотровски - капитан91. Хорхе Сегура7. Рик Джонатан4. Мартин Паскалев8. Клод Гонсалвеш71. Оливер Камдем9. Квадво Дуа6. Христо Иванов16. Аслак Фон Витри21. Евандро17. Франциско Гомес7. Бабакар Дион24. Оливие Вердон14. Димитър Илиев30. Педро Нареси9. Мичи Нтело37. Бернард ТекпетейТреньорАлександър ТомашГеорги ДерменджиевРезерви23. Динко Хоркаш12. Симон Слуга12. Ефе Али5. Георги Терзиев16. Кристиян Пешов18. Ивайло Чочев20. Милош Петрович21. Рай Насименто22. Ивайло Иванов26. Ноа Сонко Сундберг17. Мартин Райнов44. Марсел Хайстер15. Мартин Петков77. Кайо Роча11. Петър Андреев90. Спас Делев19. Владимир Медвед99. Руан Круз

Локомотив (Пловдив) приема Лудогорец в среща от 26-ия кръг на efbet Лига. Мачът на "Лаута" стартира в 16:30 часа.

Пловдивчани се намират на петата позиция в класирането с 47 точки. "Смърфовете" са в серия от две поредни победи. Преди почивката за националите Локомотив се наложи като гост над Славия с 2:1.

Лудогорец от своя страна е първи във временното класиране с 57 точки. "Орлите" са с 3 пункта повече пред втория Черно море, като имат и двубой по-малко в актива си. Разградчани са в серия от седем поредни победи.

Двата тима ще се срещнат за трети път през сезона. В 11-ия кръг Лудогорец и Локомотив завършиха 1:1 в Разград, а след това се изправиха и в турнира за Купата на България. Тогава "орлите" бяха безкомпромисни и се наложиха с 4:0.

Главен съдия на мача е Ивайло Стоянов.

Томаш избра футболистите за дербито с Лудогорец

Костов и Баи отпаднаха от сметките му


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор