Левски ще се подсили със защитник и нападател

Левски ще се подсили със защитник и нападател

Левски ще се подсили през лятото с нов десен защитник и нападател. Oт клуба вече дори са идентифицирали своите цели и са започнали преговори. Отново за селекцията ще съдейства мениджърът Джери Перейра.

Помощник-треньорът Красимир Петров пък е заминал за Бразилия, за да наблюдава лично изявите на някои от избраните играчи.

„Сините“ искаха да вземат нов нападател още през зимата. Те обаче удариха на камък с привличането на национал Александър Колев. Той остана в Крумовград. Също така, на „Герена“ отправиха и запитване за Ангел Бастунов от Хебър. Той обаче остана в настоящия си тим.

По-рано се появиха информации, че вратарят на ЦСКА 1948 Даниел Наумов е постигнал споразумение с Левски и ще се присъедини към отбора през лятото, което вероятно би довело до трансфер на Пламен Андреев в чужбина. След снощната победа нас Славия старши треньорът на „сините“ Николай Костов обаче разсея категорично тези слухове и гарантира бъдещето на Андреев в клуба.

Въпреки че Левски ще търси подсилване във всички линии на терена, приоритет ще бъдат позициите на десен защитник и нападател, като клубът се стреми към укрепване на своята конкурентоспособност.

В същото време от Левски публикуваха съобщение на клубния си сайт, в което посочват как подопечните футболисти на старши треньора Николай Костов ще се готвят за гостуването на шампиона Лудогорец в Разград.

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор