Николай Костов: Готови сме да победим Славия

Николай Костов: Готови сме да победим Славия

Наставникът на Левски Николай Костов говори преди петъчното столично дерби срещу Славия на „Герена“ и сподели “Готови сме да победим Славия”. Николай Костов анализира контузените сред сините преди мача със Славия, както и потенциалната програма, която предстои за тима.

Не искам да говорим само за травмираните футболисти, а да говорим за мача. Неприятно ми е да говорим само за контузени и искам да говорим за повече спортни неща. Славия е добър отбор, особено Загорчич, след като се появи в Славия. Представят се на добро ниво. Предимството на нашия отбор е много голямо пред Славия, а тя е публиката. Те не могат да създадат такава атмосфера. Ако при тях е въпрос на мотивация от треньора, при нас е по-спокойно, тъй като публиката мотивира играчите. Това, което се вади като статистика от последните мачове, значи, че Славия е неудобен съперник. Анализите са приключени, проследили сме ги в кое са добри. Мисля, че сме готови да победим Славия.

Не обичам да се притеснявам, след като играчите си вършат добре работата. Защо да имам предразсъдък за неуспех? Натрупахме мачове без загуби, което ни радва. Сега следва серия от по-сериозни битки. Ще се наложи да играем по-добре във фаза защита. Изясняваме тези неща с играчите и когато му дойде времето да видим как ще протекат тези мачове. Интересно е колко точки ще вземем и как ще се проявим в следващите мачове.

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор