Левски със запитвания за Пламен Андреев

Левски със запитвания за Пламен Андреев

В Левски са постъпили запитвания от чужбина за вратаря Пламен Андреев. Стражът е привлякъл интерес на отбори от Европа и на “Герена” вече са постъпили запитвания за неговата продажба.

Андреев е едва на 19 години, но вече има статут на титуляр за „сините“.

При евентуална продажба на Пламен Андреев в Левски ще търсят негов заместник. Вече се появиха информации, че се търси футболист на този пост, още повече, че Николай Михайлов най-вероятно ще сложи край на кариерата си в края на сезона.

Сред имената, които се спрягат е това на Даниел Наумов от ЦСКА 1948.

Пламен Андреев се намира в серия от 434 минути за Левски без допуснат гол . Той за последно икнасира попадение в 16-ата минута при гостуването на Пирин Благоевград, спечелено с 2:1, а след него нареди 4 мача със суха мрежа.

Междувременно дефанзивният халф Карлос Охене мина медицински прегледи, след като напусна принудително заниманието в сряда и притесни ръководството на Левски.

Резултатите са показали, че Охене е напълно здрав и ще може да играе в петъчния двубой срещу Славия. Така проблемите пред старши треньора на Левски Николай Костов ще бъдат с един по-малко.

Други двама от контузените Асен Митков и Фабио Лима също са на път да бъдат възстановени, но най-рано се очаква да могат да играят при гостуването на Черно море на 13 април или при домакинството на Берое на 20 април, които два мача са последни от редовния сезон.

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор