Охене стресна Левски

Охене стресна Левски

Халфът Карлос Охене стресна треньорският щаб на Левски. Ганаецът напусна преждевременно днешната тренировка на отбора, като не е ясно какъв точно е проблемът му. 

Ако полузащитникът не може да играе срещу Славия в петък, то опциите пред Николай Костов ще са силно ограничени. Той не може да използва още Асен Митков, Илиян Стефанов и Хосе Кордоба. 

В заниманието се включи Патрик-Габриел Галчев, чийто ангажименти с националния отбор на България приключиха. 

Националът от самолета отиде направо на „Герена“ още вчера. Трикольорите се прибраха в София около обяд, а от летището бекът директно отиде на стадиона. Там той проведе възстановяване, а от днес ще започне подготовка наравно със съотборниците за домакинството на Славия в петък.

Галчев игра и в двата мача на трикольорите на турнира FIFA Series в Баку. Срещу Танзания (1:0) той се появи като резерва. Бранителят на сините бе на терена и през второто полувреме на двубоя на България срещу Азербайджан (1:1) в понеделник. На почивката той замени халфа Илия Груев, но действа като ляв бек. Именно през неговата зона домакините изравниха в края на мача.

След трансфера на Жереми Петрис в белгийския Шарльороа Патрик стана твърд титуляр в Левски. Той дори отбеляза гол от пряк свободен удар при победата с 4:0 над Арда. През кампанията 23-годишният футболист има общо 20 мача във всички турнири. В петък срещу Славия той ще запише общо 80-ия си двубой със синята фланелка.

Днешната тренировка на Левски пък беше посетена от сестрата на мажоритарния собственик на спонсора на Левски Мило Борисов – Роси МакКий. Тя говори пред отбора пред началото на заниманието. 

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор