Гласят Преслав Бачев за нападението на Левски

Гласят Преслав Бачев за нападението на Левски

Треньорският щаб в лицето на Николай Костов гласи юношата Преслав Бачев за нападението на Левски. Специалистът е много доволен от старта на пролетния полусезон на Бачев.

18-годишният юноша все още има малко минути за първия тим в официален мач през 2024 година. Той се появи се в 88-ата минута при успеха с 3:0 над Етър на „Ивайло“. Младокът обаче показва страхотна ефективност в дублиращия отбор.

От началото на март той е забил два хеттрика. При победите над Рилски спортист с 5:3 и Оборище Панагюрище с 4:2. Бачев е и водещият реализатор за тима на Христо Арангелов с десет попадения в 16 мача.

18-годишният нападател тренира с първия отбор и постоянно получава наставления от Николай Костов. След заниманията той и останалите юноши остават да работят с един от помощниците – Красимир Петров.

Един от най-талантливите играчи на Левски е успял да подобри и едно от собствените си постижения. Таранът оформи хеттрик за 29 минути по време на победата на дубъла с 4:2 над Оборище от Панагюрище. Освен това, между головете си даде и асистенция за Кристиян Йовов в 60-ата минута. Предишният път Бачев успя да стори същото за малко по-дълъг период – 70 минути. Той се разписа в 36-ата, 50-ата и 65-ата минута. Заради този двубой Бачев, Божилов, Йовов и Рупанов не успяха да вземат участие в контролата със Спортист. И това наложи Охене да влиза два пъти в игра.

Бачев през пролетта по-рядко попада в първия тим на „сините“. Твърди се, че и той има проблем като Асен Митков – крампи. При Митков е разкрито, че това се дължи на липсата на вещество, което трябва да бъде добавено допълнително. Остава на „Герена“ да се справят и с този на Бачев. Така и бройката на нападателите ще се увеличи, след като се видя, че и Билал Бари може.

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор