Бари се завърна с гол, Костов доволен

Бари се завърна с гол, Костов доволен

Един от големите любимци на „сините“ фенове Билал Бари се завърна с гол, а наставникът Николай Костов остана доволен.

В организираната предимно заради него контрола със „Спортист“ (Своге) нападателят успя да отбележи майсторско попадение. Проверката се проведе във формат от две полувремена по 35 минути и се игра пред доста сериозна посещаемост в сектор „В“.

Контролата бе анонсирана като шанс за Билал Бари да покаже дали окончателно се е възстановил от травмата в коляното. Освен него обаче шанс от първата минута получи и Хоакин Фернандес, който дойде през зимата.

Двамата бразилци Фабио Лима и Евертон Бала пък стартираха по двата фланга.

В самото начало на мача крилото на домакините Фабио Лима получи разтежение и поиска смяна. На негово място в игра се появи Джевад Ел Джемили.

Любопитна ситуация се разигра в 27-ата минута, когато Билал Бари бе фаулиран на границата на наказателното поле, но в същия момент, когато съдията Димитър Димитров наду свирката за нарушение Ел Джемили прати неспасяемо топката в мрежата на Иван Гошев. Попадението обаче не бе зачетено, тъй като вече бе прозвучал сигналът на рефера.

В началото на втората част Билал Бари откри резултата. Центриране от ъглов удар на Патрик Мислович и нападателят се извиси над защитата за 1:0.

В минутите до края Спортист имаше добри ситуации за гол на два пъти, но ударите минаха покрай вратата на появилия се в игра Иван Андонов.

След срещата наставникът Николай Костов остана доволен.

„Билал Бари ми се видя много добре. Изглеждаше много добре на терена на фона на останалите. Ще видим как ще изглежда при възстановяването“, каза още старши треньорът на Левски.

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор