Даниел Наумов все още е вариант за Левски

Даниел Наумов все още е вариант за Левски

Вратарят на ЦСКА 1948 Даниел Наумов все още е вариант за трансфер в Левски. „Сините“ се опитаха да привлекат стража по време на зимната пауза, но тогава той е обявил, че иска да играе в чужбина.

Договорът му изтича в края на сезона, а Наумов твърдо отказва да го поднови, твърди Меридиан Мач. Именно поради тази причина в момента не играе за ЦСКА 1948.

Според последните информации от „Герена“, националът вече е далеч по-склонен да премине в Левски, защото интересът към него от чужбина е понамалял. Ако се стигне до сделка, „сините“ ще привлекат качествен вратар без трансферна сума.

Наумов ще бъде конкуренция на Пламен Андреев, вместо Николай Михайлов, който се очаква да спре с футбола след края на сезона и заеме позицията на спортен директор в клуба.

Междувременно днес Левски приема втородивизионния Спортист Своге в контролен двубой, който да запълни програмата на „сините“ по време на паузата за национални отбори. Срещата на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ стартира в 11:00 часа.

Любопитното е, че двубоят ще се играе в две полувремена по 35, а не по 45 минути. Входът за контролната ще бъде свободен за феновете.

Левски заема четвъртата позиция във временното класиране на efbet Лига. Сините изостават с шест точки от ЦСКА-София и Черно море. Спортист Своге е в опасната зона на Втора лига. Тимът е на 15-о място с пасив от два пункта от първия над чертата Черноморец Бургас в битката за оцеляване.

Очаква се днес Била Бари да поведе атаката на „сините“. 26-годишният мароканец за последно беше на терена на 5 септември 2022-а година при победата на столичани с 2:0 над Арда у дома. Оттогава изминаха 564 дни. Той скъса кръстни връзки на коляното. Освен това имаше и отчупен хрущял. Нападателят дълго време се възстановяваше от тежката травма.

Снимка: ЦСКА 1948


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор