Костов търси най-точния заместник на Митков

Костов търси най-точния заместник на Митков

Наставникът на Левски Николай Костов търси най-точния заместник на контузения Асен Митков. За сините предстоят трудни препятствия в първенството, като до края на редовния сезон ще се изправят срещу Славия, Лудогорец, ЦСКА-София, Черно море и Берое.

В предишния кръг в средата на терена в мача с Етър (3:0) липсваше Карлос Охене. Ганаецът бе наказан, а на „Ивайло“ си партнираха Асен Митков и Патрик Мислович. Словакът се понрави с представянето си, а след контузията на българския халф до него се подвизаваше Хасими Фадига.

Друга опция за средата на терена е и Асен Чандъров, но за момента изглежда, че дошлият през зимата от Жилина играч е с едни гърди пред двамата си конкуренти. В следващите тренировки до двубоя със Славия, който е на 29 март, петък, Николай Костов ще избистри своя избор.

Междувременно дългоочакваното завръщане на нападателя на Левски Билал Бари ще стане факт в събота. Любимецът на феновете на “сините” ще поведе атаката на отбора в контролата срещу Спортист Своге. Проверката е в събота от 11:00 часа и ще се играе на стадион “Георги Аспарухов”. 

26-годишният мароканец за последно беше на терена на 5 септември 2022 година при победата на столичани с 2:0 над Арда у дома. Оттогава изминаха 564 дни. 

Няколко дни по-късно Бари получи тежка контузия на тренировка. Той скъса кръстни връзки на коляното, менискус, а освен това имаше и отчупен хрущял. Нападателят дълго време се възстановяваше от тежката травма. 

От завръщането на Левски от лагера в Турция той тренира наравно със своите съотборници, а утре ще запише първи минути на терена. Очаква се той да бъде в стартовата единадесеторка на Николай Костов. 

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор