Левски ще изпълни обещанието за НАП

Левски ще изпълни обещанието за НАП

Левски ще изпълни обещанието за НАП. Според запознати сините ще изчистят главницата по дълговете си през април. За целта ще се използват парите, които ще получат от поредните траншове от трансфери.

От “Герена” направиха няколко сделки през зимата, а приходите ще заминат почти в цял размер към агенцията.

На първо място са парите, които трябва да получат от Гамба Осака за Уелтон. Нападателят бе изтъргуван доста добре от „сините“. Сделката удари 3 милиона евро. Така само продажбата на Георги Иванов за 4.1 милиона евро е над тази с азиатците.

Както е известно, собственикът на Левски Наско Сираков често бе атакуван, че не е спазил най-важното си обещание – „сините“ да бъдат чисти пред хазната до края на 2023-а година. Все пак обаче през миналата година се случиха две важни неща.

Левски успя да направи ударно плащане на дълговете си, което пък помогна на клуба в края на годината да се сдобие с така нужното споразумение с НАП за разсрочване. Както е известно, държавата притисна здраво „сините“, след като предишното им такова изтече, а освен това те не изпълняваха и редовно задълженията си към него.

Очаква се на „Герена“ да има и нова знакова пресконференция, на която ще дадат повече подробности и за други важни неща, които предстоят в клуба.

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор