Хайнц под въпрос за мача с Левски

Хайнц под въпрос за мача с Левски

Полузащитникът на ЦСКА Тобиас Хайнц ще пропусне и предстоящото гостуване на Локомотив (София) и е под въпрос за дербито с Левски на 7 април.

Норвежецът получи контузия в глезена при победата срещу ЦСКА 1948 на 9 март и не игра при успеха над Ботев (Пловдив) с 4:0 миналия уикенд.

Хайнц все още не е в състояние да поднови тренировки. В ЦСКА се надяват, че Хайнц ще успее да се възстанови за мача с Левски на 7 април, но на този етап участието на играча в дербито е под въпрос.

ЦСКА подновява утре тренировки след тридневна почивка, дадена от спортно-техническия щаб след победата над Ботев Пловдив.

Трима от контузените – капитанът Юрген Матай, Иван Турицов и Мартин Стойчев се очаква да подновят тренировки в близките дни и да бъдат на разположение на треньора Ел Маестро за мача с Локомотив София другата седмица.

Турицов отпадна от лагера на националния отбор за турнето в Азербайджан заради стара травма в адукторите.

Турицов доскоро лекуваше контузия в слабините, но се завърна в титулярния състав за мача с Ботев (Пд), само за да напусне принудително след 20 минути игра.

Треньорът Нестор Ел Маестро обясни след мача, че включването му в игра не е било прибързано, тъй като Турицов е тренирал пълноценно в предишните дни е и е бил готов за игра.

Младежкият национал Мартин Стойчев изпитва бележки, но също се очаква да бъде в групата за мача с Локо София.

Юрген Матай пропусна последните два мача заради мускулна травма, но също се очаква да се възстанови за визитата в “Надежда”.

Играчите на ЦСКА ще подновят занимания в четвъртък, като няма да играят контрола в паузата за националните отбори.

снимка: Facebook


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор