Асен Митков с частично разкъсване

Асен Митков с частично разкъсване

Полузащитникът на „Левски“ Асен Митков е с частично разкъсване на вътрешна връзка на коляното. Това бе установено след направените днес медицински изследвания, съобщиха от синия клуб.

Митков получи контузията при победата с 3:0 над „Етър“ във Велико Търново в мач от 25-ия кръг на Първа лига.

В Левски първоначално имаха опасения, че е скъсал връзки, но след втори преглед стана ясно, че контузията му далеч не е толкова тежка. Полузащитникът обаче отпада от състава на младежкия национален отбор за европейската квалификация с Полша и ще бъде под въпрос за двубоя на “сините” със Славия. 

Аут за най-старото столично дерби е Хосе Кордоба. Панамецът ще бъде наказан за една среща, след като си изкара пети жълт картон от началото на сезна в срещата с Етър. 

“Ръководството, треньорският щаб, футболистите и служителите на „ПФК Левски“ пожелават бързо възстановяване и завръщане на терена на Асен Митков”, написаха сините.

Междувременно футболистите на Левски ще се съберат в сряда за първа тренировка през тази седмица. Заниманието на едно от тренировъчните игрища на „Герена“ ще стартира в 16:00 часа.

Играчите получиха по-дълга почивка от старши-треньора Николай Костов заради паузата за мачовете на националните отбори.

По време на паузата Левски ще изиграе контрола срещу втородивизионния Спортист Своге. Спарингът ще се проведе на стадион „Георги Аспарухов“ в събота от 11:00 часа. В двубоя се очаква минути да получи Билал Бари.

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор