ЦСКА награди героите от мача с Ливърпул

ЦСКА награди героите от мача с Ливърпул

Ръководството на ЦСКА награди част от играчите, участвали в най-паметния мач на български клубен отбор в Европа – отстраняването на европейския шампион Ливърпул преди 42 години.

Четвъртфиналният реванш за КЕШ на 17 март 1982 година завършва 2:0 след продължения, в герой се превръща  Стойчо Младенов, отбелязал и двата гола.  

Вратарят Георги Велинов, Методи Томанов, Георги Илиев – Майкъла, Митко Димитров (син на Динко Димитров и племенник на Георги Димитров – Джеки), както и Сашо Александров и Марио Вълков присъстваха при победата над Ботев (Пловдив) с 4:0 вчера на “Васил Левски” и получиха лимитирани колекционерски монети.

Очаква се, тези, които не са присъствали на мача вчера, също ще бъдат наградени с колекционерски монети, като сред тях е и Екзекутора на Ливърпул Стойчо Младенов. Легендата си навлече гнева на феновете в последно време заради решението си да приеме ръководен пост в другия клуб, носещ името ЦСКАкойто играе домакинските си мачове в Бистрица.

“Тези славни армейски състезатели, донесли толкова много радост, щастие и успехи на ЦСКА, получиха почетни лимитирани колекционерски монети, поднесени от изпълнителните директори на ЦСКА Стоян Орманджиев и Филип Филипов.

Поздравления и почести за всички наши славни играчи и треньори, които за били част от този велик мач за ЦСКА и българския футбол”, заявиха от клуба.

снимка: CSKA


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор