Костов иска нов вратар

Костов иска нов вратар

Наставникът на Левски Николай Костов иска нов вратар по време на лятната селекция.

От „Герена“ не са недоволни от представянето на Пламен Андреев, а искат да засилят конкуренцията на неговия пост.

В момента треньорът на вратарите подготвя още Иван Андонов и Николай Михайлов. Често с първия тим занимания водят и някои от талантите в школата.

Най-опитният от изброените е по-близо до окачване на ръкавиците. Наред с това 20-годишният Андонов още чака официален дебют.

Пламен Андреев се намира в серия от 434 минути без допуснат гол. Той за последно инкасира попадение в 16-ата минута при гостуването на Пирин Благоевград.

През първия полусезон вратарят и защитата пред него често се пропукваха и това доведе до попадения, които костваха точки и отдалечаване от първите места в класирането. Сега се наблюдава голяма промяна в стража и той се отличи с добри спасявания.

През зимата за Левски бяха свързвани вратарите на Пирин и Хебър – Максим Ковальов и Матвей Игонен. Нито един от двамата обаче не пристигна в столицата. Не е изключено сините да се насочат към взимането именно на чужденец, приключвайки традицията от последните години под рамката да е юноша на Левски.

На стадион „Георги Аспарухов“ по всяка вероятност ще бъде привлечен някой от набелязаните през зимата Алекс Колев или Ангел Бастунов. В момента имена за селекцията предлага и мениджъра Джери Перейра, който наскоро бе в България и изгледа равенството с Крумовград на „Герена“.

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор