Перейра предлага летни попълнения на Левски

Перейра предлага летни попълнения на Левски

Бразилският агент Джери Перейра вече предлага летни попълнения на Левски. Той отново ще бъде в помощ на клубаза селекцията. Сините ще се доверят на импресариото и за лятното подсилване на тима, както го сториха при последните трансферни прозорци.

С негово съдействие на „Герена“ пристигнаха тази зима Фабио Лима и Евертон Бала, а продадени бяха Велтон, Роналдо и Дарлан. В момента бройката на футболистите извън Европейския съюз на стадион „Георги Аспарухов“ е заета, но след края на сезона се очаква да се освободят места. Очаква се през лятото Левски да продаде някой измежду Хосе Кордоба и Рикардиньо, към които имаше сериозен интерес през последните месеци. Не е изключено и двамата да бъдат трансферирани.

„Предложил съм им футболисти. Те не гледат само бразилци. Имат в полезрението си и аржентинци. Работя с доста тимове от различни първенства. С мои колеги агенти търсим най-доброто за даден футболист“, каза наскоро Перейра. Преди дни той бе на трибуните на стадион „Георги Аспарухов“ заедно с агентите на Фабио Лима и Евертон Бала – Тулио Соуса и Фабио Васало, при равенството 0:0 с Крумовград в неделя. Бившият футболист на Славия и Беласица през последните седмици бе в родината си и изгледа няколко двубоя от щатските първенства и вече има няколко набелязани имена, които да предложи на сините. Преди време Джери предложи на Левски и северномакедонския национал Давид Бабунски, но до трансфер на халфа не се стигна.

До края на сезона бразилецът ще продължи да наблюдава футболисти и да поддържа връзка с отговорните фактори на „Герена“. Треньорът на столичани Николай Костов заяви, че вече имат планове за лятната селекция, като към нея все още се броят и исканите през зимата българския играчи – Ангел Бастунов и Алекс Колев.

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор