Нестеренко ще замести Николай Костов

Нестеренко ще замести Николай Костов

Украинецът Кирило Нестеренко ще замести наказания старши треньор на Левски Николай Костов за визитата на Етър. Помощникът на Костов ще заеме мястото му, тъй като наставникът си докара наказание поради натрупване на картони.

Нестеренко е дясната ръка на треньора и бе негов асистент още в казахстанските Каспий и Шахтьор Караганда, както и в украинския Стал.

Освен липсата на своя треньор „сините“ ще бъдат в доста орязан състав на терена. Наказани за натрупани жълти картони са десният бек Патрик-Габриел Галчев, халфът Карлос Охене и централният нападател Рикардиньо.

„Сините“ проведоха първата си тренировка за седмицата днес. В заниманието единственият отсъстващ бе вратарят Николай Михайлов, на когото му се роди дете преди няколко дни.

Проблем пред Левски обаче може да бъде състоянието на централния нападател Рикардиньо, който напусна накуцвайки преждевременно тренировката и тепърва ще се изяснява колко е сериозна травмата му.

Левски обаче ще има сериозна подкрепа за гостуването на Етър, което е в събота, 16 март, от 15:15 часа. Ръководството на болярите отпусна 3 хиляди билета за фенове на сините.

Пропуските за срещата се продават до изчерпване на количествата в официалния магазин на Левски на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ всеки ден до 15 март, петък от 10:00 до 19:14 часа, в мрежата на Eventim и онлайн ТУК!

В деня на срещата билети ще се продават от 12:00 часа на каса пред сектора предназначен за привържениците на „Левски“.

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор