Травма извади Неделев от националния отбор

Травма извади Неделев от националния отбор

Травма извади полузащитника на Лудогорец Тодор Неделев от състава на националния отбор за предстоящото турне в Азербайджан.

Неделев е с частично разкъсване на дългия аддуктор на левия крак и ще бъде извън терените около месец, съобщи клубът от Разград.

Неделев получи травма в мача срещу бившия му отбор Ботев Пловдив и бе принудително сменен. Лудогорец спечели мача с 2:0.

“След преглед с ядрено-магнитен резонанс в Пловдив предварителните очаквания за травмата на Неделев бяха потвърдени. Възстановяването на халфа ще продължи около месец, уточняват от Разград.

“Съжалявам много, че се случи тази травма в сегашния момент. Контузих се в период, в които влизах във форма и сега трябва да пропусна мачове на Лудогорец и националния отбор”, коментира Неделев.

От Лудогорец пожелаха успешно възстановяване и бързо завръщане на терена на играча.

Неделев беше включен в групата за мачовете на България от турнира ФИФА Series в Баку по-късно този месец срещу Танзания и Азербайджан в новия експериментален турнир на ФИФА. На по-късен етап ще стане ясно дали мястото му ще бъде заето от друг футболист или селекционерът Илиан Илиев няма да допълва списъка за Баку.

Евентуалното участие на Неделев в националния отбор щеше да бъде първо за него от 12-и юни 2022-а година насам, когато той пострада при нелеп автомобилен инцидент при пристигането на тима за мач с Грузия.

снимка: Ludogorets


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор